The Last of Us Replay štartuje zajtra – vyhrajte skvelé ceny

The Last of Us

Spoločnosť Sony Interactive Entertainment oznámila, že už od zajtra začínajú súťažné streamy. V nich lokálny streamery opäť prežijú unikátny príbeh prvej časti. Diváci budú mať možnosť overiť si svoje znalosti a vyhrať oficiálny merchandise, no predovšetkým digitálny voucher na The Last of Us Part II.

Prežite opäť dramatický príbeh Ellie a Joela z The Last of Us Remastered. Prežite ho so známymi osobnosťami československého internetu a nalaďte sa spoločne s nami na príchod The Last of Us Part II.

Pôjde o päť prenosov v období od 8. do 12. júna 2020. Čiže pondelok až piatok, na kanáloch PlayStation Česko a Slovensko.

Ako to bude prebiehať?

V úvodu každého prenosu zaznie súťažná otázka, na ktorú bude odpovedané práve samotným hraním počas každého streamu. Diváci budú môcť svoje súťažné odpovede posielať na emailovú adresu uvedenú v popise streamu. Prvá správna odpoveď získava digitálny voucher na tento titul, ďalšie tri potom herný merch, a to počas každého streamu.


Uži si to naplno: Poradíme ti, ako si vybrať tie správne slúchadlá


Celkovo tak PlayStation rozdá 5 voucherov na očakávané pokračovanie príbehu Joela a Ellie a 15 variantov oficiálneho herného merchu.

Kto tvorí lokálne zastúpenie streamerov?

Sériu streamov odštartuje v pondelok 8. júna Nikolai Lazarev alias Mazarin1k, v utorok na neho naviaže ArcadeBulls, v stredu sa potom v streame objaví jediný slovenský zástupca Duklock. Štvrtkový predposledný diel obstará Herdyn a sériu živých prenosov následne uzavrie 12. júna Agraelus.

Všetci hráči, ktorí sa chcú naladiť na vydanie pokračovania úspešného prvého dielu, majú stále možnosť získať The Last of Us Remastered z kolekcie PlayStation HITS za zvýhodnenú cenu. V rámci aktuálne prebiehajúcej akcie Days of Play v PlayStation®Store je tento titul dostupný už za 9,99 €, a to až do 17. júna 2020.

Viac informácií nájdete na webovej stránke PlayStation a ich sociálnych sieťach.

Zdroj: TS

O autorovi

Ján Ďuraš
Ján Ďuraš
Prezývaný Johnko, sa venuje grafike, horskej cyklistike a filmmakingu. Jeho záľubou sú taktiež indie hry a simulátory.

Pridaj komentár