motorola one fusion+ má 64 Mp výsuvný foťák

motorola one fusion+ má 64 Mp foťák so 118° uhlom

Vďaka 118º ultra-širokouhlému objektívu v motorola one fusion+ zachytíte v zábere 4x viac a špecializovaná Macro Vision kamera, s dvojnásobne vyšším rozlíšením ako iné macro kamery na trhu, vás dostane 5x bližšie, bez ohľadu na to, ako veľké či malé je to, čo chcete zvečniť.

A keď ste pripravení stať sa stredobodom fotografie, motorola one fusion+ so 16MP vysúvacou selfie kamerou vám polichotí za každých svetelných podmienok vďaka technológiám Quad Pixel a Night Vision, pričom stále ponecháva priestor displeju na rozpínanie sa od okraja k okraju bez rámikov.

Sila, s ktorou sa dostanete ešte ďalej

Vpred na plný plyn s vynikajúcim procesorom, ktorý udrží krok takmer s čímkoľvek. motorola one fusion+ s procesorom Qualcomm® Snapdragon™ 730 prináša vysoko efektívny výkon – obohatený množstvom prvkov využívajúcich umelú inteligenciu, ktoré robia multitasking hrou a vyvážený výkon zasa mení hru na ideálny gamingový zážitok.

motorola one fusion+ má 64 Mp výsuvný foťák

To posledné, čo chcete, keď si naplno vychutnávate svoje spomienky či iný obsah, je upozornenie na takmer vybitú batériu. Preto sme telefón vybavili 5000 mAh batériou, ktorá vás nebude brzdiť v ničom, čo robíte. Získate tak viac ako dva dni energie, keď ju najviac potrebujete1 – a keď budete potrebovať dobiť batériu, s TurboPower nabíjaním to zvládnete doplna veľmi rýchlo.

Vychutnajte si pravú, ničím nerušenú zábavu

Nič by sa nemalo dostať medzi vás a vaše obľúbené seriály a filmy. motorola one fusion+ sa môže pochváliť jedinečným a pohlcujúcim 6,5-palcovým Total Vision Full HD+ displejom, ktorý sa úplne neprerušovane tiahne od okraja k okraju vďaka super rýchlej vysúvacej selfie kamere, ktorá sa ukrýva za displejom. Displej na motorola one fusion+ vám dáva takú širokú farebnú škálu ako nikdy predtým. Navyše je certifikovaný pre HDR10, takže si môžete vychutnať svoje obľúbené filmy, relácie a fotografie v živých a verných farbách s vylepšeným jasom a kontrastom.

S prvotriednym hifi reproduktorom zažijete hlbší a intenzívnejší zvuk, ktorý vám rozvibruje bunky v tele. Získate s ním štvornásobne lepší basový výkon,2 čistejšie vokály a vyššiu čistotu aj pri hlasitosti na maximum.

motorola one fusion+ má 64 Mp výsuvný foťák 01

Personalizujte svoje zážitky

Vďaka špecializovanému tlačidlu Google Assistant na boku telefónu máte svojho vlastného osobného asistenta na dosah ruky. Stačí naň poklepať a prostredníctvom ovládania hlasom si vypýtať odpovede na otázky či informácie, aj keď je telefón zamknutý.

A to najlepšie na záver. Motorola one fusion+ prichádza s vlastným používateľským rozhraním My UX. To zahŕňa všetky skvelé Moto Zážitky, ktoré si zákazníci obľúbili, ako aj celý rad nových prispôsobiteľných funkcií. My UX umožňuje používateľom preniesť hudbu, videá a hry na vyššiu úroveň s vlastnými nastaveniami a pokročilými ovládacími prvkami. Používatelia si dokonca môžu vytvoriť vlastné motívy výberom jedinečných fontov, farieb, tvarov ikon a animácií snímača odtlačkov prstov, aby ich telefón dokonale vynikol.

Dostupnosť & cena

motorola one fusion+ je od dnes dostupná v Poľsku. Vo vybraných európskych krajinách bude dostupná v nasledujúcich dňoch za odporúčanú maloobchodnú cenu 299 Eur (približne 7 961 Kč). V nasledujúcich dňoch bude zariadenie dostupné aj v Indii a v nasledujúcich týždňoch aj vo vybraných krajinách Latinskej Ameriky. Na Slovensku bude dostupná začiatkom júla.

Zdroj: TS

O autorovi

Peter Vnuk
Peter Vnuk
Je celoživotným fanúšikom technológií a pracuje pre niekoľko popredných slovenských médií z tejto oblasti. Okrem produktových recenzií, spravodajstva zo sveta vedy a techniky, sa venuje tiež tematickým článkom na hi-tech témy, ako je umelá inteligencia, robotika, virtuálna realita a pod. Je mu blízka tiež herná sféra, preto recenzuje aj herné príslušenstvo a hry.

Pridaj komentár