Júnová súťaž o mobil a bezdrôtové slúchadlá HONOR

Junova sutaz s HONOR TechGuru.sk

Naši verní fanúšikovia už vedia, keďže sme ich informovali vopred. So spoločnosťou HONOR sme pre vás pripravili súťaž. Dostala meno Júnová súťaž s HONOR a hrá sa o parádny mobil HONOR 10 Lite a bezdrôtové bluetooth slúchadlá HONOR Sport.

O čo sa hrá?

Ako sme už naznačili v úvode, ešte raz:

1. cena: smartfón HONOR 10 Lite

2. cena: bezdrôtové bluetooth slúchadlá HONOR Sport

Júnová súťaž o mobil a bezdrôtové slúchadlá HONOR

Ako sa zapojiť?

1. Musíš mať lajknutú našu fanpage TechGuru.sk. Súťaž je len pre našich fanúšikov.

2. Lajkni súťažný post. Ak ho budeš navyše aj zdieľať, pomôžeš tým stránke k popularite a tým pádom aj k ďalším kvalitným cenám do súťaží, čiže aj sebe 😉

3. Pod súťažný post na Facebooku vlož komentár s fotkou svojho mobilu (nech je akýkoľvek). Povedz nám o ňom, berieme aj srandičky a zábavné či zaujímavé fotky.   Môže byť aj stiahnutá z internetu, ale kreativitu a zábavnosť by sme ocenili, nech nie je nuda.

Sleduj nás aj naďalej a pozvi na našu fanpage kamarátov. Žrebovať sa bude náhodne z komentárov, nie podľa počtu lajkov. Každý si môže naštartovať len jedno vlákno komentárov, aby si umelo nezvyšoval šancu na výhru. Debatovať môžeme, ale vždy v jednom vlákne.

Pravidlá

Oficiálne pravidlá Júnovej súťaže s HONOR nájdeš na tejto podstránke. Zdôrazníme, že zúčastniť sa môžu občania Slovenskej aj Českej republiky.

Ako dlho prebieha Júnová súťaž s HONOR?

Súťaž začína 14. júna 2020 a končí s úderom polnoci z 30. júna na 1. júla 2020.

O autorovi

Peter Vnuk
Peter Vnuk
Je celoživotným fanúšikom technológií a pracuje pre niekoľko popredných slovenských médií z tejto oblasti. Okrem produktových recenzií, spravodajstva zo sveta vedy a techniky, sa venuje tiež tematickým článkom na hi-tech témy, ako je umelá inteligencia, robotika, virtuálna realita a pod. Je mu blízka tiež herná sféra, preto recenzuje aj herné príslušenstvo a hry.

Pridaj komentár