Zlepšite otcovi život pomocou 5 tipov od Motorola

Zlepšite otcovi život pomocou 5 tech tipov od Motorola

Zlepšite otcovi život pomocou 5 tipov, rýchlych a ľahkých, ktoré môže používať každý deň.

urobte z neho odborníka na sociálne médiá:

Pokiaľ ide o otcov, ktorí nie sú takí technicky zdatní, urobte si čas a ukážte im, ako používať novú platformu sociálnych médií. Môžete ich naučiť ako nasnímať instagramové fotografie úspešne trafenej loptičky v golfe. Alebo dokonalý grilovaných steak s funkciami ako je portrét, nočný režim alebo dokonca fotoaparát v režime makro. Byť schopný zostať v kontakte prostredníctvom sociálnych sietí je dar, ktorý by potešil každého otca. A naviac? Veľa otcovských vtipov vo vašich komentároch pod príspevkom.

Zlepšite otcovi život pomocou 5 tipov od Motorola

vylepšite jeho koníčky pomocou aplikácií:

Či už je váš otec športovým nadšencom, majstrom v kuchyni alebo hráčom, existujú stovky aplikácií, ktoré mu pomôžu vychutnať si tieto koníčky ešte o niečo viac. Od aplikácií, ktoré sledujú vzdialenosť, akú dosiahla golfová loptička, až po svoje obľúbené spravodajské zdroje. Ukážte otcovi, ako si stiahnuť a používať niektoré z týchto aplikácií prostredníctvom obchodu Google Play. Následne ako usporiadať všetky svoje aplikácie do kategórií, ktoré mu uľahčia ich hľadanie a používanie.

Zlepšite otcovi život pomocou 5 tipov od Motorola

vybláznite sa na jeho obľúbenej hudbe:

Pre milovníkov hudby; čo tak vytvoriť otcovi zoznam skladieb so všetkými jeho obľúbenými skladbami, ktoré tiež môžete počúvať spoločne? Naučte ho, ako môže pridať, odstrániť a preskočiť obľúbené skladby. A pre chvíle, keď má dom iba sám pre seba, mu ukážte, ako prepojiť svoj telefón cez Bluetooth s reproduktormi. Ak má váš otec telefón s výkonným zvukovým systémom, ako motorola edge+, ukážte mu, ako si môže vylepšiť zvuk podľa svojich predstáv.

Zlepšite otcovi život pomocou 5 tipov od Motorola

prispôsobte preňho zážitok z telefónu:

Mnoho používateľov smartfónov vo všeobecnosti nepozná všetky tipy a triky, vďaka ktorým by si mohli svoj smartfón prispôsobiť tak, ako je to len možné. Vo všetkých smartfónoch Motorola môžu používatelia využívať niekoľko moto akcií. Ako napríklad jednoručné gestá na spúšťanie nástrojov a aplikácií. Alebo možnosti displeja ako nenápadný náhľad a odpovede na správy a notifikácie. Používatelia smartfónu Motorola majú navyše vďaka nedávno spustenému rozhraniu Môj UX prístup k prispôsobiteľnejším funkciám vrátane zmeny ikon aplikácií, farieb programu typov písma a ďalších vizuálnych metafor.

Nájdite si nejaký čas, aby ste tieto tipy oprášili a zdieľali ich s otcom tak, aby si mohol prispôsobiť svoj telefón a usporiadať ho tak, ako sa mu páči.

usporiadajte a zabezpečte jeho obľúbené fotografie:

Napokon, či už je váš otec foto kúzelník alebo miluje zachytávanie všetkých životných okamihov, ukážte mu, ako digitálne zálohovať a organizovať svoje fotografie. Je to jednoduchý, ale zmysluplný darček, ktorý si určite užije. Pomocou nástrojov ako napríklad Fotky Google, mu môžete pomôcť bezpečne ukladať fotografie na cloude a zjednodušiť mu vyhľadávanie, ukladanie a dokonca vytváranie prezentácií jeho obľúbených spomienok.

Bez ohľadu na to, s čím sa rozhodnete otcovi pomôcť, nezabudnite mu niekedy len tak zavolať a vyzdvihnúť niektoré veci, vďaka ktorým je jedinečný.

#StayConnected

Ak sa chcete dozvedieť viac o zariadeniach Motorola a ich dostupnosti, navštívte našu webovú stránku www.motorola.com/sk/sk/.

Zdroj: TS

O autorovi

Peter Vnuk
Peter Vnuk
Je celoživotným fanúšikom technológií a pracuje pre niekoľko popredných slovenských médií z tejto oblasti. Okrem produktových recenzií, spravodajstva zo sveta vedy a techniky, sa venuje tiež tematickým článkom na hi-tech témy, ako je umelá inteligencia, robotika, virtuálna realita a pod. Je mu blízka tiež herná sféra, preto recenzuje aj herné príslušenstvo a hry.

Pridaj komentár