Creative SXFI TRIO: USB-C slúchadlá so Super X-Fi

Creative SXFI TRIO titulka

Spoločnosť Creative Technology dnes oznámila uvedenie Creative SXFI TRIO, USB-C slúchadiel do uší s trojitým meničom. Sú navrhnuté tak, aby komfortne po celý deň poskytovali vysoko kvalitný holografický zvuk v telefónoch s Androidom, počítačoch a laptopoch.

Implementovaním najnovšej technológie Super X-Fi Gen2 môžu používatelia očakávať vyššiu presnosť personalizácie a lepší zvukový zážitok. Napájaný rovnakým systémom trojitého meniča ako model Aurvana Trio a vybavený na mieru navrhnutým Kevlar USB-C káblom, sa model snaží vďaka vyváženému, presnému a prirodzene znejúcemu digitálnemu zvuku prekonať očakávania používateľov na cestách.

SXFI TRIO je vynikajúci audio spoločník pre tých, ktorí sú neustále na cestách.

Káblové pripojenie pre čistý digitálny zvuk

SXFI TRIO poskytuje čistý digitálny zvuk a vynikajúci výkon prostredníctvom interne vyladeného hybridného systému trojitých meničov. Každý z troch meničov (dva presne vyvážené meniče pre detailné stredy a výšky a menič z biocelulózy pre silné, ale čisté basy) hrá dôležitú úlohu pri dosahovaní maximálnej vernosti zvuku. Pri citlivosti až do 100 dB SNR a 0,008% IMD, SXFI TRIO ponúka používateľom výnimočnú čistotu zvuku s vyváženým a presným zvukom, ktorý znie prirodzene.

Zložito navrhnuté a skonštruované, SXFI TRIO sú tiež vybavené káblom Kevlar navrhnutým na mieru, tento kábel je zosilnený pre mimoriadnu pevnosť v ťahu a zabalený do hliníkového a medeného plášťa pre vyššiu odolnosť. Vďaka svojej všestrannej vynikajúcej kvalite je ideálny na použitie na mobilných zariadeniach na cestách.


Prečítaj si tiež: Viber preruší všetky obchodné vzťahy s Facebookom


Najlepšia zo všetkého je uznávaná technológia Super X-Fi, ktorá je začlenená prostredníctvom priloženého in-line SXFI WIRE, čo je o 40% menšia verzia ako SXFI AMP, úplne prvý Super X-Fi produkt a samostatná ikona. Užívatelia si môžu vychutnať holografický zvuk, ktorý je prispôsobený pre úplne prirodzený zážitok z priestorového zvuku, ktorý môže konkurovať špičkovému systému priestorového zvuku 7.1.

Práca, hra a učenie z domu po celý deň

SXFI TRIO sa skutočne odlišuje pri hovoroch novou úrovňou zvukového realizmu a videohovory s rodinou a priateľmi sa stávajú osobnejšie. Je vynikajúci aj pri dlhých hovoroch, kde priestorové Super X-Fi eliminuje únavu spojenú s konvenčnými slúchadlami.

Ako taký je SXFI TRIO dokonalým spoločníkom pre prácu, učenie a hranie z domu namiesto objemných slúchadiel.

Slúchadlá sú zložito navrhnuté a doladené pre dlhotrvajúci komfort. Dodávajú sa so 6 pármi rôznych silikónových koncoviek, takže nájdenie dokonalého uchytenia bude hračkou.

CEO spoločnosti Creative Sim Wong Hoo povedal:

„SXFI TRIO sú všestranné, ideálne po celý deň na všetkých miestach. Je to miniaturizovaný zázrak. Výkon trojitého meniča môže konkurovať high-endovým veľkým slúchadlám; verím, že s integrovaným systémom Super X-sa im bude veľmi ťažké vyrovnať. Okrem toho získavate dva výrobky za cenu jedného, ​​pretože v podstate integrujú SXFI AMP a Aurvana Trio do jedného – ich spoločná cena je dvakrát vyššia ako cena SXFI TRIO. “

Ceny a dostupnosť

Cena je 129.99 EUR a je k dispozícii na Creative.com. Pre viac informácií navštívte https://en.creative.com/sxfitrio.

Zdroj: TS


Ešte máš čas zapojiť sa do našej Júnovej súťaže s HONOR!


O autorovi

Peter Vnuk
Peter Vnuk
Je celoživotným fanúšikom technológií a pracuje pre niekoľko popredných slovenských médií z tejto oblasti. Okrem produktových recenzií, spravodajstva zo sveta vedy a techniky, sa venuje tiež tematickým článkom na hi-tech témy, ako je umelá inteligencia, robotika, virtuálna realita a pod. Je mu blízka tiež herná sféra, preto recenzuje aj herné príslušenstvo a hry.

Pridaj komentár