Vyhrajte Huawei P40 pomocou Huawei AppGallery

Huawei P40

Rôznorodý výber aplikácií je to, čo robí smartfón každého z nás jedinečným. V obchode Huawei AppGallery ich nájdete naozaj veľa, známy výrobca smartfónov preto motivuje k ich objavovaniu. Dvoch “objaviteľov” čaká hodnotná odmena – prémiový smartfón Huawei P40 v hodnote 799 eur.

Tvoje apky tvoria tvoj štýl

Huawei spustil špeciálnu kampaň #YourHuaweiYourStyle, ktorá upriamuje pozornosť na zaujímavé aplikácie v obchode AppGallery, za ktorým stojí priamo výrobca. AppGallery je predinštalovaný na všetkých smartfónoch Huawei, pričom v najnovších modeloch, tzv. AG smartfónoch, nahrádza Google Play.

AppGallery sa od svojho globálneho spustenia v roku 2018 stihol vypracovať na celosvetovo tretiu najpopulárnejšiu platformu pre aplikácie. Nájdeme v ňom už vyše 60-tisíc aplikácií a denne pribúdajú ďalšie.

Na svoje si prídu aj jeho používatelia na Slovensku: počet appiek od slovenských vývojárov už presiahol číslo 60 a pripravuje sa množstvo ďalších. Aktuálne v obchode nájdete aplikácie ako ČSOB, VÚB Banka, OTP Banka, HOPIN, Sygic, Moje O2, Môj Orange, Home Credit a mnoho ďalších.


Možno ťa zaujme: Kompletný zoznam slovenských aplikácií v Huawei AppGallery


Ako sa zapojiť?

Za objavovanie aplikácií teraz môžete vyhrať hodnotný smartfón. Stačí lajknúť súťažný príspevok na Facebooku a Instagrame a do komentára napísať, ktorá aplikácia z AppGallery najlepšie vystihuje váš životný štýl. Vybrať si môžete zo šiestich rôznych oblastí: rodičovstvo, šport, móda, cestovanie, tanec alebo hry.

Súťaž prebieha od 7. júla do 19. júla 2020 do polnoci. Následne Huawei vyžrebuje jedného výhercu na Facebooku a jedného na Instagrame. Dohromady tak môžete zabojovať o dva smartfóny Huawei P40. Víťazov bude Huawei kontaktovať po skončení súťaže.

Zdroj: TS

O autorovi

Ján Ďuraš
Ján Ďuraš
Prezývaný Johnko, sa venuje grafike, horskej cyklistike a filmmakingu. Jeho záľubou sú taktiež indie hry a simulátory.

Pridaj komentár