Vydanie Mafia: Definitive Edition bolo odložené

Mafia: Definitive Edition

Všetci ste sa určite tešili a nevedeli dočkať, kedy príde 28. august a s ním aj remake legendárnej Mafia s názvom Mafia: Definitive Edition. Tento dátum vydania sa ale mení, titul vyjde o mesiac neskôr.

Príčinou je aktuálne prebiehajúca pandémia COVID-19 vo svete, ktorá vývoj údajne skomplikovala. Hangar 13 a 2K sa na oficiálnom webe trilógie vyjadrili:

Od začiatku to pre nás bol veľmi vášnivý projekt. Viacerí naši vývojari sa podieľali aj na tvorbe pôvodnej hry Mafia a všetci sme chceli vytvoriť niečo, čo bude hodné pôvodnej klasiky. Mafia: Definitive Edition tak vyjde 25. septembra tohto roku, keďže dokončiť a doladiť posledné detaily bolo pre nás popri aktuálnej situácii s COVID-19 veľmi náročné. Ceníme si vašu trpezlivosť a pochopenie. Nakoniec posledné, čo chceme je to, aby sme zhoršili celkový zážitok z hry, len aby sa to stihlo.

Rozšírené odhalenie gameplay už za rohom

Vývojári s nami vraj súcitia a vedia, že už sa nevieme dočkať na ďalšie novinky, a preto nám o týždeň v stredu 22. júla predstavia čosi viac z gameplay. Zároveň zverejnili na svojom Twitter účte krátky 15-sekundový teaser:

Chceme vám všetkým úprimne poďakovať za sledovanie nášho príbehového traileru, za to, že hráte definitívne edície Mafia II a Mafia III, aj za celkovú podporu pri vývoji definitívnej verzie ságy o organizovanom zločine. Tešíme sa na vás 22. júla.


A ty si už príbehový trailer Mafia: Definitive Edition videl?


O autorovi

Ján Ďuraš
Ján Ďuraš
Prezývaný Johnko, sa venuje grafike, horskej cyklistike a filmmakingu. Jeho záľubou sú taktiež indie hry a simulátory.

Pridaj komentár