Legendárny Worms Armageddon dostal nový patch!

Worms Armageddon

Legendárna klasika Worms Armageddon od Team17, ktorú sme mastili už dobrých 21 rokov, dostala nový patch s číslom 3.8. Ten opraví pár bugov, jemne zlepší celkový zážitok z hry a predstaví nové funkcie. Nechýba ani trailer.

Medzi väčšinu týchto funkcií patria populárne módy ako napríklad RubberWorm, tie sú už permanentne v hre. Okrem toho si viete každé kolo prispôsobiť so 70 novými schémami, pomocou ktorých dokážete manipulovať s fyzikou alebo strieľať viac ako z jednej zbrane, keď ste na rade. Nový patch predstavil aj režim v okne, tým pádom sú čudné zmeny rozlíšení alebo problémy s nahrávaním hry minulosťou.

Ďalej boli vyhladené animácie a celková plynulosť. Autori povedali: “Worms Armageddon nikdy nepôsobil tak plynule, ako teraz!”. Neveríte? Pozrite si trailer:

Kompatibilita je tiež niečím, čo sa zlepšilo. Autori chceli, aby si videohru užil každý bez ohľadu na to, aký má hardvér či operačný systém. Titul odteraz spustíte ako na Windows 10, tak aj na Linuxe alebo dokonca Windows 95. Nič vám teda neskríži cestu.

Worms Armageddon
Áno, Worms Armageddon s patchom 3.8 naozaj pobeží na Windows 95 – vyskúšané na reálnom hardvéri.

Celkovo sa tak spravilo a pribudlo:

  • 370 fixov,
  • 45 zmien
  • a 61 nových funkcií.

Myslelo sa aj streamerov alebo ľudí, ktorí by chceli mať hru vo svojom jazyku – kompletný zoznam zmien nájdete na tomto odkaze.

O autorovi

Ján Ďuraš
Ján Ďuraš
Prezývaný Johnko, sa venuje grafike, horskej cyklistike a filmmakingu. Jeho záľubou sú taktiež indie hry a simulátory.

Pridaj komentár