Oficiálny gameplay Mafia: Definitive Edition odhalený!

Mafia: Definitive Edition - Official Gameplay Reveal

Ako Hangar 13 sľúbili, pri správe o preložení vydania titulu na september odhalili oficiálny gameplay Mafia: Definitive Edition. Ide o 14-minútové video nielen so zábermi z gameplay, ale aj porovnaním s pôvodnou klasikou a pohľadom do zákulisia vývoja.

Okrem záberov na rušné ulice Lost Heaven, dobové vozidlá a rôzne scenérie, je stredobodom ukážky podrobný pohľad na misiu “Výlet na venkov”. Spoločne s Tommym vyrazíme na kšeft asi v polovici príbehu po tom, čo je už zavedený ako hodnotný člen Salieriho zločineckej rodiny. Precíťte zlovestnú atmosféru kšeftu, ktorý sa zvrhol počas šialeného lejaku a sledujte ako Tommy a Paulie utekajú na pomoc Samovi počas chaotickej prestrelky v stodole.


Možno ťa zaujme: Legendárny Worms Armageddon dostal nový patch!


Video komentuje prezident a riaditeľ Hangar 13, Haden Blackman. Ten opisuje aj zákulisie vývoja a hovorí o tom, ako sa titul snažia postaviť na tom najlepšom pomocou technológie motion capture, nového grafického engine a svetelných systémov či vylepšeným bojovým systémom. Na hre pracujú aj viacerí “veteráni” z predošlých dielov série.

Mafia: Definitive Edition - Gameplay
Gameplay Mafia: Definitive Edition

Pôvodne mal titul uzrieť svetlo sveta už tento august. No kvôli aktuálnej situácií s COVID-19 bolo dokončiť a doladiť posledné detaily pre autorov veľmi náročné. A tak Mafia: Definitive Edition vyjde 25. septembra tohto roku. Zatiaľ to vyzerá dobre, uvidíme, čo si pre nás Hangar 13 ešte do vydania nachystajú.


Prečítaj si tiež: Tri trendy, ktoré naznačujú budúcnosť pre mobilné hry


O autorovi

Ján Ďuraš
Ján Ďuraš
Prezývaný Johnko, sa venuje grafike, horskej cyklistike a filmmakingu. Jeho záľubou sú taktiež indie hry a simulátory.

Pridaj komentár