Čo hovoria Slováci a Česi na nové produkty HONOR?

HONOR MagicBook 15

Už viac než dva mesiace sú na našom trhu dostupné prvé notebooky značky HONOR – MagicBook 14, ktorý sme testovali, a MagicBook 15. V rovnakom čase spustila značka taktiež predaj bezdrôtových TWS slúchadiel HONOR Magic Earbuds. Čo na ne ale hovoria bežní používatelia?

Výrobca dal možnosť svojim fanúšikom HONOR MagicBook aj HONOR Magic Earbuds otestovať. Aké sú výsledky testovania?

MagicBook láka jednoduchým dizajnom a výdržou batérie

Fanúšikovia, ktorý testovali HONOR MagicBook sa jednoznačne zhodujú, že to, čo ocenili najviac, je celodenná výdrž batérie a elegantný minimalistický dizajn. Nasleduje veľmi jednoduché a efektívne zapínanie pomocou odtlačku prstu a taktiež unikátna funkcia Magic-Link 2.0, ktorá zabezpečuje rýchle zdieľanie fotiek a súborov medzi zariadeniami a zrkadlenie obrazovky mobilu na displej notebooku a naopak.

Research HONOR MagicBook


Možno ťa zaujme: Oficiálny gameplay Mafia: Definitive Edition odhalený!


Česi a Slováci najradšej surfujú na internete alebo si vybavujú elektronickú poštu

V rámci využívania notebooku vyhráva u Čechov a Slovákov jednoznačne surfovanie na internete. Po ňom nasleduje vybavovanie elektronickej pošty. Počas testovania sa HONOR MagicBook osvedčil aj na rýchlu a efektnú úpravu fotiek či hranie hier. Z výsledkov je zrejmý taktiež všeobecný trend, že na sociálne siete využívame čím ďalej tým viac mobilné zariadenia.

Research HONOR MagicBook

TWS bezdrôtové slúchadlá Magic Earbuds získavajú body za kvalitný zvuk a jednoduché ovládanie

Respondenti testovacieho programu vidia jednoznačnú výhodu bezdrôtových slúchadiel HONOR Magic Earbuds vo veľmi kvalitnom zvuku. Až po ňom prichádza na rad inteligentné ovládanie, ktoré je naviac individuálne nastaviteľné. Len poklepaním na ľavé alebo pravé slúchadlo si môžete nastaviť hlasitosť, spustenie alebo vypnutie aktívneho potlačenia hluku alebo prepnutie piesne. Slúchadlá boli taktiež pochválené za pekný a veľmi dobrý ergonomický dizajn a kvalitu hands free volania.


Prečítaj si tiež: Vieš ako funguje aktívne potlačenie hluku u Magic Earbuds?


Research HONOR Magic Earbuds

Zdroj: TS

O autorovi

Ján Ďuraš
Ján Ďuraš
Prezývaný Johnko, sa venuje grafike, horskej cyklistike a filmmakingu. Jeho záľubou sú taktiež indie hry a simulátory.

Komentárov: 2

  1. Pavol hovorí: Odpovedať

    Produkty Honoré sa mi páči. Už dlho som ich priaznivcom a teraz som si novo vydal ich nový 9X Pre a opäť nie som sklamaný aj cez to, že telefón je novo bez Googlu.

    1. Peter Vnuk hovorí: Odpovedať

      Honor patrí pod Huawei a tí sú dosť veľkí na to, aby si razili vlastnú cestu… Mimochodom, teraz budeme testovať nové smart hodinky od Honoru, takže nás sleduj aj naďalej, určite to bude zaujímavé 😉

Pridaj komentár