Samsung predstaví niečo nové na evente „Life Unstoppable“

Samsung Life Unstoppable

Samsung usporiada atraktívnu virtuálnu akciu Life Unstoppable (Život nezastavíš). Na nej predstaví horúce novinky z kategórie smartfónov, nositeľnej technológie, televízorov, audioprístrojov a domácich spotrebičov. Zavedie hostí do interaktívneho virtuálneho sveta, kde si budú môcť novinky prezrieť zo všetkých strán.

Virtuálna dynamická akcia Life Unstoppable potrvá 45 minút a účastníci si počas nej prezrú najnovšie prevratné technológie, ktoré Samsung používa. Moderátori aj špeciálni hostia predvedú, ako inovácie vyvíjané našou spoločnosťou pomáhajú ľuďom k jedinečným prepojeným zážitkom. Takýto život sa skutočne nedá zastaviť.

Samsung neustále posúva hranice možností moderných technológií, a pripravovaná akcia je toho dobrým dôkazom. Interaktívny svet umožní hosťom vychutnať si z pohodlia domova predstavenie noviniek z rôznych kategórií – smartfónov, televízorov aj domácich spotrebičov. Nová podoba integrovaného ekosystému Samsung ponúkne celý rad riešení. Tie zodpovedajú aktuálnym potrebám zákazníkov, či už ide o čo najlepšiu domácu zábavu a sieťové hranie alebo o výkon smart spotrebičov. Kreativite sa žiadne medze pri práci ani zábave nekladú, doma ani na cestách.


Možno ťa zaujme: Rustler preview – stredoveké GTA – Grand Theft Horse


Digitálne zážitky predstavujú len jeden zo spôsobov, akými Samsung prispôsobuje svoju činnosť tohtoročnej situácii a reaguje na ďalekosiahle zmeny, ktoré obmedzili cestovanie aj fyzický kontakt medzi ľuďmi a výrazne ovplyvnili aj pracovné prostredie.

Marketingový riaditeľ Samsungu pre Európu Benjamin Braun to komentoval slovami:

Samsungu chceme neustále ponúkať zákazníkom aj celej spoločnosti dôležité inovácie. Sme radi, že sme našli nový a atraktívny spôsob, ako predstaviť nové smartfóny, nositeľnú technológiu, televízory, domáce spotrebiče a ďalšie produkty. Vezmeme návštevníkov na výlet, na ktorom zistia, aká dôležitá je naša prevratná prepojená technológia pre súčasný život – ten skutočne nikto a nič nezastaví.

Akcia Life Unstoppable sa bude konať 2. septembra 2020 o 10:00 hod. stredoeurópskeho času. Pozvaní sú novinári, obchodní zástupcovia a partneri spoločnosti Samsung.

Zdroj: TS


Prečítaj si tiež: Čo hovoria Slováci a Česi na nové produkty HONOR?


O autorovi

Ján Ďuraš
Ján Ďuraš
Prezývaný Johnko, sa venuje grafike, horskej cyklistike a filmmakingu. Jeho záľubou sú taktiež indie hry a simulátory.

Pridaj komentár