11. augusta sa začne letný špeciál v GTA Online

GTA Online Los Santos Summer Special

Ak aj vy “žijete” svoj druhý tajný život v Los Santos, zbystrite pozornosť. Už o pár dní sa v GTA Online začína Los Santos Summer Special.

Čo sa bude diať v GTA Online?

Čaká nás množstvo aktivít od nových misií v kooperatívnom režime, ktoré sa začínajú na superjachte cez nové preteky plné vzrušenia až po flotilu nových vozidiel, ktoré bude možné získať. Leto v južnom San Andreas teda naberá na obrátkach a praskať vo švíkoch budú nielen reálne kúpaliská.

GTA Online Los Santos Summer Special

Majitelia superjachty sa budú nových misí zúčastniť buď samostatne alebo maximálne s troma spoluhráčmi. Údajne by malo ísť o hlbokomorské potápanie a rýchlostné preteky v rámci Open Wheel.

V uliciach sa objavia nové príležitosti z oblasti biznisu a v rámci kasína aj čosi nové v konkurenčnom boji.

Nové vozidlá a opravené chyby

GTA online či offline bolo vždy hlavne o autách a v Rockstar to vedia, takže pridajú nové oceľové tátoše upraviteľné u Bennyho, off-roady a tunovateľné športiaky. Ako sme už naznačili, v rámci Open Wheel pribudnú nové vozidlá a mnohých isto poteší možnosť vytvoriť si vlastné preteky v Open Wheel Race Creator.

Napokon nám tvorcovia sľúbili aj opravu niektorých zásadných chýb a technických vylepšení hry. To všetko začne už 11. augusta 2020.

Mimochodom, ak hráte aj Red Dead Redemption 2, môžete očakávať príchod nových aligátorov. Bude možné ich uloviť a kože predať či premeniť na kabát.

Zdroj: Rockstar Games

O autorovi

Peter Vnuk
Peter Vnuk
Je celoživotným fanúšikom technológií a pracuje pre niekoľko popredných slovenských médií z tejto oblasti. Okrem produktových recenzií, spravodajstva zo sveta vedy a techniky, sa venuje tiež tematickým článkom na hi-tech témy, ako je umelá inteligencia, robotika, virtuálna realita a pod. Je mu blízka tiež herná sféra, preto recenzuje aj herné príslušenstvo a hry.

Pridaj komentár