Kit na tvorbu hier je už len pár dní vo výpredaji za 30 dolárov

The CompleteAppGameKit Game Creator Bundle

Ak ste vždy túžili tvoriť svoje vlastné hry, no nemali ste na to dostatočné znalosti a všetky online kurzy boli pre vás pridrahé, máme tip. The CompleteAppGameKit Game Creator Bundle je už len pár dní vo výpredaji za 30 dolárov, čo je o 84% menej ako pôvodne stál. Kit vám dá potrebné nástroje a inštrukcie na tvorbu vašich hier.

Nemusíte sa báť háld nepochopiteľného kódu. AppGameKit je herný engine, ktorý vám umožní ľahko programovať a vyvíjať hry na viaceré platformy bez akýchkoľvek znalostí. Tie vám dodá pomocou inštrukcií, ktoré sú v kite zahrnuté.

Zároveň vám ušetrí čas priloženými 500 spriteami a ich sadami, ktoré dokopy tvoria cez 2000 individuálnych spriteov. Súčasťou sú aj 250 low polygon 3D modely, ak by ste chceli okúsiť aj 3D. Môžete sa tak sústrediť na vývoj bez toho, aby ste všetko vyvíjali sami a od piky.


Zaujímajú ťa hry? Prečítaj si: Cyberpunk 2077 sa predvádza v nových videách


The CompleteAppGameKit Bundle vás prevedie zdrojovým kódom 13 hier

Bundle vás naučí ako AppGameKit využiť naplno tým, že vás prevedie zdrojovým kódom 13 už hotových hier. Tak získate hlbšie pochopenie toho, ako tento engine funguje a zistíte, ako môžete aj vy tvoriť skvelé hry s touto platformou. Taktiež sa naučíte, ako developeri riešia rôzne herné žánre, od arkádových strieľačiek až po klasické plošinovky.

The CompleteAppGameKit Game Creator Bundle je vo výpredaji za 30 dolárov už len na dva dni a získať ho môžete na tomto odkaze. Pôvodne stál čosi okolo 190 dolárov. Súčasťou je platforma AppGameKit, AppGameKit vizuálny editor, podpora VR, viacero 2D assetov a aj balíček s 3D assetmi.


Pozri si našu recenziu na repráky a vyhraj ich v SÚŤAŽI! Creative T100 videorecenze – Hi-Fi repro za dobrou cenu


O autorovi

Ján Ďuraš
Ján Ďuraš
Prezývaný Johnko, sa venuje grafike, horskej cyklistike a filmmakingu. Jeho záľubou sú taktiež indie hry a simulátory.

Pridaj komentár