Hry, v ktorých sa najviac používajú cheaty

Hry, v ktorých sa najviac používajú cheaty

Popularita videohier veľmi rýchlo rastie a s ňou rastie aj herný trh. V roku 2025 by mal dosiahnuť neuveriteľnú hodnotu 300 miliárd dolárov. Čo ak by ale bol tento trh plný cheaterov a nie zručných, šikovných hráčov? V ktorých hrách sa využívali cheaty najviac?

V snahe dozvedieť sa odpoveď na túto otázku použil portál Compare.bet analytický nástroj Ahrefs. Cieľom bolo zistiť, ktoré hry a aké kódy sú najpopulárnejšie v oblasti cheatovania na dvoch popredných herných trhoch – Británia a USA.

Sims 4 je videohra, v ktorej Briti a Američania cheatujú najviac. Na druhom mieste pri oboch trhoch je GTA V a na treťom mieste je herná séria Pokémon. Zaujímavé je, že Američania cheaty vyhľadávajú viac ako Briti. Na to ale zrejme vplýva veľkosť populácie oboch krajín.


Vieš o tom? Nový príbehový trailer Mafia: Definitive Edition je na ceste!


V ktorých hrách najviac cheatujú Briti?

V Spojenom kráľovstve sa najviac podvádza v Sims 4. Každý mesiac Briti hľadajú cheat kódy priemerne 87 000-krát, čo je ekvivalent ku 2 900 hľadaní za deň. Na druhom mieste je Grand Theft Auto V s 35 300 vyhľadávaniami za mesiac. Zo série GTA sú ale populárne aj staršie tituly ako GTA: San Andreas alebo GTA: Vice City. Obľúbená je tiež séria videohier Pokémon.

Hry, v ktorých sa najviac používajú cheaty V akych videohrach najviac cheatuju briti?

V ktorých tituloch najviac využívajú cheaty Američania?

Compare.bet zistili, že na oboch trhoch vedú rovnaké prvé štyri videohry. Američania ale o čosi viac obľubujú Pokémonov. Pokémon Emerald má 23 000 hľadaní mesačne, Pokémon Fire Red 22 000 a Pokémon Platinum 8 400 na mesiac.

Hry, v ktorých sa najviac používajú cheaty V akych videohrach najviac cheatuju americania?


Už ti zostáva iba pár dní, zapoj sa do našej Letnej súťaže s Creative, v ktorej môžeš vyhrať nadupané repráky v hodnote 110 €!


O autorovi

Ján Ďuraš
Ján Ďuraš
Prezývaný Johnko, sa venuje grafike, horskej cyklistike a filmmakingu. Jeho záľubou sú taktiež indie hry a simulátory.

Pridaj komentár