Remake Mafia: Nové zábery z gameplay a dnešný event

Mafia: Definitive Edition Gameplay

Vývojári Mafia: Definitive Edition sa neflákajú a prinášajú ďalšie zábery z gameplay. Tentokrát uvidíme zábery z väčšiny začiatočných misií s komentárom od GhostRobo a prezidenta a CCO Hangar 13, Hadena Blackmana. Dnes večer sa ale dozvieme aj čosi viac.

Video sa začína spoločne so začiatkom hry, kde vidíme tú istú scenériu, ako v pôvodnej hre Mafia z roku 2002. Postupne prechádza prvými misiami, ako aj populárnou misiou so závodnou traťou. GhostRobo a Haden Blackman tu diskutujú o viacerých veciach okolo celej hry, najmä čím je tento titul špeciálny.

Ide o reálne zábery z gameplay Mafia: Definitive Edition, ktoré odhaľujú finálnu podobu hry. Tá po odložení kvôli COVID-19 uzrie svetlo sveta 25. septembra tohto roku. Vidíme tu aj novinku v podobe jazdy na motocykli a tie sa v celej sérii objavia po prvýkrát.


Možno ťa zaujme: Hry, v ktorých sa najviac cheatuje


Predstavenie nového príbehového traileru

Dnes večer sa taktiež dočkáme nového príbehového traileru, ktorý sa odvysiela na evente Gamescom: Opening Night Live 2020. Mal by odhaliť ďalšiu časť príbehu a zrejme sa bude točiť okolo Dona Salieriho.

Viac o podujatí sa dozviete v našom článku, z ktorého ho môžete aj sledovať. Dostanete sa k nemu kliknutím na tento odkaz.


Ak si ho ešte nevidel, pozri si predošlý príbehový trailer Mafia: Definitive Edition


Už ti zostáva iba pár dní, zapoj sa do našej Letnej súťaže s Creative, v ktorej môžeš vyhrať nadupané repráky v hodnote 110 €!


O autorovi

Ján Ďuraš
Ján Ďuraš
Prezývaný Johnko, sa venuje grafike, horskej cyklistike a filmmakingu. Jeho záľubou sú taktiež indie hry a simulátory.

Pridaj komentár