Návrat do školy s notebookmi ASUS VivoBook

ASUS sa vracia do školy s notebookmi VivoBook

ASUS je pripravený na návrat do školy s novými notebookmi obľúbeného radu VivoBook. Nové modely vynikajú expresívnymi farbami, ktoré sú inšpirované ulicou a sú navrhnuté, aby zaujali používateľov Generácie Z. Pretože VivoBook nie je iba produkt, je to životný štýl, ktorý je súčasťou kultúry Generácie Z.

VivoBook je ideálnym spoločníkom nielen pre študentov. Tí ocenia jeho vlastnosti, ako je výborná mobilita, ktorá je navrhnutá na každodenné prenášanie či funkcia rýchleho nabíjania. Až 60 % batérie sa dokáže nabiť iba v priebehu 49 minút – počas jednej vyučovacej hodiny a krátkej prestávky.

Rad takisto disponuje ErgoLift pántom, ktorý pri otvorení notebooku nadvihne klávesnicu pre pohodlnejšie písanie. A vďaka NanoEdge displeju získajú používatelia najväčšiu možnú zobrazovaciu plochu displeja vzhľadom k rozmerom notebooku. O krištáľovo čistý zvuk sa postará stereo systém ASUS SonicMaster s certifikáciou Harman Kardon.

ASUS sa vracia do školy s notebookmi VivoBook

Notebooky VivoBook ponúkajú unikátne farebné spracovanie a dizajnové elementy, ktoré sú navrhnuté, aby zaujali novú generáciu používateľov. Prémiové notebooky VivoBook S 13 a VivoBook S15 ponúkajú celokovové telo, majú kompaktný dizajn, sú poháňané procesormi 10. generácie až do Intel® Core i7 a obsahujú diskrétnu grafickú kartu NVIDIA®.

Návrat do školy s notebookmi ASUS VivoBook

Moderná estetika

Nový VivoBook S15 je dostupný v celkovo štyroch unikátnych a expresívnych farbách. K dispozícii je v bielej Dreamy White, zelenej Gaia Green, červenej Resolute Red alebo čiernej Indie Black. Jedinečné biele farebné spracovanie Dreamy White má pieskovaný dúhový povrch, ktorý mení farbu na základe dopadu svetla.

Pútavé povrchové úpravy dopĺňa kláves Enter so žltými písmenami a rámovaním – farba, ktorá je špecifická pre Generáciu Z. Dizajnéri spoločnosti ASUS kládli na návrh klávesu Enter zvýšený dôraz, nakoľko spája myšlienky používateľov s celým svetom. Variant S13 je dostupný v elegantnom farebnom prevedení čiernej Indie Black.

Výbava pre celú generáciu

Sérii pre rok 2020 kraľujú modely S13 a S15 (S333 / S533) s kompaktným dizajnom a tenkým celokovovým šasi, ktoré je dostupné v 13- alebo 15‑palcovom formáte.

Notebooky radu VivoBook však nie sú iba o estetike a prinášajú funkcie, ktoré Generácia Z potrebuje k prezentovaniu svojej kreativity a talentov. Modely poháňa procesor 10. generácie až do Intel® Core i7 a grafická karta NVIDIA. Každý model taktiež ponúka NanoEdge displej, klávesnicu s pántom ErgoLift pre pohodlnejšie písanie a WiFi 6.

Cena a dostupnosť notebookov VivoBook

Notebooky VivoBook S15 sú na Slovensku v predaji za cenu 779 eur, notebooky VivoBook S13 sú k dispozícii od 699 eur.

Zdroj: TS

O autorovi

Peter Vnuk
Peter Vnuk
Je celoživotným fanúšikom technológií a pracuje pre niekoľko popredných slovenských médií z tejto oblasti. Okrem produktových recenzií, spravodajstva zo sveta vedy a techniky, sa venuje tiež tematickým článkom na hi-tech témy, ako je umelá inteligencia, robotika, virtuálna realita a pod. Je mu blízka tiež herná sféra, preto recenzuje aj herné príslušenstvo a hry.

Pridaj komentár