Ubisoft sa ospravedlnil za hrnčeky s uškom vo vnútri

Spoločnosť Ubisoft netreba nikomu predstavovať. Stojí za mnohými úspešnými hernými titulmi, no je aj zaslúžene častým terčom posmechu kvôli vysokej chybovosti svojich hier. Irónia osudu zariadila, že sa “bug” dostal aj do reálneho sveta.

Čo sa stalo?

Čínska pobočka Ubisoftu v spolupráci s odevnou firmou Sheepedia spolupracovala na produktoch, ktoré mali súvisieť s hrami či propagovať Ubisoft ako taký. Nuž… Niečo sa pokazilo a pri výrobe nám predviedli, že dokážu previesť bug aj do tohto sveta. Hrnček má uško vo vnútri.

V prvej chvíli sme si mysleli, že ide o úmysel a že si firma nejakým spôsobom zo seba strieľa. Čo by bolo v podstate obdivuhodné, no podľa viacerých médií sa Ubisoft za hrnček ospravedlnil a stiahol ho z trhu.

Ako sa však dalo čakať, pobavení fanúšikovia hrnček hľadajú a žiadajú jeho návrat na trh. Ako unikát by sa isto uchytil a možno by sa časom jeho zberateľská hodnota mohla vyšplhať aj dosť vysoko. Sheepedia preto vraj jedná z francúzskym sídlom Ubisoft o súhlase s návratom defektného produktu na trh.

Azda budú súhlasiť, veď ako vravia assassíni “Nič nie je pravda. Všetko je dovolené.”. Pýtate sa ako je možné, že čosi také vôbec ktosi vyrobí? To vo výrobe nikto nepoužíva vlastný rozum? Nuž, zdá sa, že v Číne sú asi zvyknutí slepo poslúchať a tu je výsledok. Alebo to nie je pravda a ide predsalen o vtip na vlastný účet? Ktovie.

Ubisoft AC Unity bug

Nie sme jediní, ktorí si myslia, že ide o premyslený spôsob propagácie, ktorý reputácii Ubisoftu už aj tak neublíži.


Možno ti uniklo: SteelSeries Arctis 1 Wireless recenzia – profi herný headset


Pripime si na Ubisoft!

V júli nám firma sľúbila príchod nových herných titulov ako Assassins Creed Valhalla, Watch Dogs Legion, Hyperscape a Far Cry 6…

Takže držme im palce a pozdvihnime hrnčeky za všetkých, ktorí kedy prepadli cez textúry a padali do herného nekonečna… Eh… kurník šopa! Čo to je za hrnček!!

O autorovi

Peter Vnuk
Peter Vnuk
Je celoživotným fanúšikom technológií a pracuje pre niekoľko popredných slovenských médií z tejto oblasti. Okrem produktových recenzií, spravodajstva zo sveta vedy a techniky, sa venuje tiež tematickým článkom na hi-tech témy, ako je umelá inteligencia, robotika, virtuálna realita a pod. Je mu blízka tiež herná sféra, preto recenzuje aj herné príslušenstvo a hry.

Pridaj komentár