Samsung si zahral vo filme Známi neznámi

Spoločnosť Samsung sa zapojila prostredníctvom svojich produktov do československého filmu s názvom Známi neznámi. Jeho slovenská premiéra je naplánovaná na 26. novembra 2020. Okrem vynikajúcich slovenských a českých hercov – Táni Pauhofovej, Tomáša Maštalíra, Kláry Issovej, Martina Hofmanna, Sväťa Malachovského, Tomáša Měcháčka, Anny Kadeřávkovej a Petry Polnišovej – si hlavné postavy zahrali aj smartfóny Samsung Galaxy.

Príbeh v Guinessovej knihe rekordov

Príbeh filmu má najviac lokálnych remakov v histórii kinematografie a je zapísaný v Guinnessovej knihe rekordov. Z veľkej časti sa pritom odohráva v jednej domácnosti. Unikátnosťou filmového remaku je, že hlavnými postavami sa, popri skutočných hercoch, stali aj smartfóny Samsung, v ktorých ľudské postavy ukrývajú svoje osobné tajomstvá. O tých nevedia ani ich najlepší priatelia či partneri a odhalia sa až počas nevinnej hry.

Samsung si zahral vo filme Známi neznámi

Aké modely si zahrali v Známi neznámi?

„Pri navrhovaní, aké produkty do filmu dáme, padli jasné voľby na základe charakteristík jednotlivých postáv. A aby bol film aktuálny, obsadili sme tie najnovšie ako sú Samsung Galaxy Note20 Ultra 5G alebo Samsung Galaxy Z Flip.“

Uviedla Tereza Vránková, riaditeľka marketingu a komunikácie Samsung Electronics Czech and Slovak a dodala:

„Sme nesmierne radi, že Samsung technologické vychytávky si mali možnosť zahrať po boku významných slovenských a českých hercov a že diváci sa môžu tešiť, že ukážeme to najlepšie z nášho portfólia. Teší nás, že sme sa zapojili do tohto projektu v týchto časoch. A že práve Samsung podporil slovenskú a českú filmovú tvorbu. Telefóny sú dôležitou súčasťou našich životov a tento film je toho dôkazom. Preto aj výber mobilného zariadenia by mal čo najviac vyhovovať našim každodenným potrebám, povinnostiam a záľubám.“

Keďže ide o filmovú novinku, Samsung obsadil svoje najnovšie smartfóny. Galaxy Z Fold, Galaxy Note20 Ultra 5G, Galaxy Z Flip, Galaxy S20 či Galaxy A71. Tie dostali jednotlivé postavy podľa toho, v akej sfére pracovného života sa pohybujú a čo robia, aby odzrkadľovali ich reálne využitie v praxi. Pre mladšiu generáciu to bol Galaxy A71, pre strednú Galaxy S20, pre ženu Galaxy Z Flip a pre manažérske pozície Galaxy Z Fold a Galaxy Note20 Ultra 5G.

Samsung si zahral vo filme Známi neznámi

Vo filmovej novinke sa však mihnú aj ďalšie produkty Samsung určené pre domácnosť. Slovenská kinopremiéra je naplánovaná na 26. novembra 2020 (listopad).

Zdroj: TS

O autorovi

Peter Vnuk
Peter Vnuk
Je celoživotným fanúšikom technológií a pracuje pre niekoľko popredných slovenských médií z tejto oblasti. Okrem produktových recenzií, spravodajstva zo sveta vedy a techniky, sa venuje tiež tematickým článkom na hi-tech témy, ako je umelá inteligencia, robotika, virtuálna realita a pod. Je mu blízka tiež herná sféra, preto recenzuje aj herné príslušenstvo a hry.

Pridaj komentár