HONOR CHOICE True Wireless Earbuds už na Slovensku

HONOR CHOICE True Wireless Earbuds už aj na Slovensku

Nový rad HONOR CHOICE už zoženiete aj na slovenskom trhu! A na čo sa môžete tešiť? HONOR CHOICE je portfólio loT produktov, ktoré značka HONOR vyvinula spolu s vybranými poprednými výrobcami v odbore. Prvou ochutnávkou nového radu sú bezdrôtové slúchadlá HONOR CHOICE True Wireless Earbuds s dokonale čistým zvukom a až 24-hodinovou výdržou na jedno nabitie.

HONOR CHOICE: Dokonale padnúca technológia s elegantným dizajnom

HONOR CHOICE je nový rad IoT produktov, ktoré značka HONOR vyvíja spolu s poprednými partnermi z oblasti športu, zábavy, technológií a cestovania. HONOR tak chce ešte viac rozšíriť portfólio, z ktorého si môže vybrať naozaj každý. Všetky produkty vrátane tohto nového radu prechádzajú veľmi náročným testovaním. Okrem toho ich dopĺňajú najmodernejšie technológie ako čipové sady HUAWEI HiLink a HiSilicon.

HONOR CHOICE True Wireless Earbuds už aj na Slovensku

HONOR CHOICE True Wireless Earbuds: Dokonale čistý zvuk a prémiový zážitok

Bezdrôtové slúchadlá HONOR CHOICE True Wireless Earbuds sú napájané 7 mm kompozitnými membránovými reproduktormi, ktoré ponúkajú absolútne pohlcujúci zážitok z počúvania s pôsobivými basmi a ostrými zvukmi. Bez problémov sa spárujú s ďalšími zariadeniami podporujúcimi technológiu Bluetooth.

Ďalšou prednosťou slúchadiel je Bluetooth 5.0, ktorý dokáže znížiť latenciu až na 130 milisekúnd. To iste oceníte pri hraní hier. Vďaka technológii potlačenia šumu s dvomi mikrofónmi zvládnu slúchadlá HONOR efektívne zachytiť hlas a zaistiť ostrú kvalitu hovoru aj v hlučnom prostredí.

HONOR CHOICE True Wireless Earbuds už aj na Slovensku

Až 24-hodinová výdrž batérie

Earbuds umožňujú používateľom nepretržité streamovanie hudby až šesť hodín a na jedno nabitie vydržia štyri hodiny nepretržitého hovoru. Ľahké nabíjacie puzdro dokáže zaistiť tri plné nabitia.

Minimalistický dizajn a jednoduché intuitívne ovládanie

Bezdrôtové slúchadlá HONOR sú kombináciou niekoľkých prémiových vlastností z hľadiska výkonu i elegantného dizajnu. Vďaka ergonomickej štruktúre sú slúchadlá pohodlné a bezpečne padnú do uší. Sú odolné proti vode a prachu s certifikáciou IP54. Navyše sú vybavené intuitívnym dotykovým ovládaním a podporou hlasového asistenta.

HONOR CHOICE True Wireless Earbuds už na Slovensku

Bezdrôtové slúchadlá HONOR CHOICE True Wireless Earbuds s dokonalým zvukom sú práve v predaji aj u slovenských predajcov za odporúčanú cenu 34,90 €.

Zdroj: TS

O autorovi

Peter Vnuk
Peter Vnuk
Je celoživotným fanúšikom technológií a pracuje pre niekoľko popredných slovenských médií z tejto oblasti. Okrem produktových recenzií, spravodajstva zo sveta vedy a techniky, sa venuje tiež tematickým článkom na hi-tech témy, ako je umelá inteligencia, robotika, virtuálna realita a pod. Je mu blízka tiež herná sféra, preto recenzuje aj herné príslušenstvo a hry.

Pridaj komentár