Samsung Galaxy Watch3 Titanium – luxus a odolnosť

Spoločnosť Samsung Electronics dnes predstavuje smart hodinky Galaxy Watch3 v novej verzii Titanium. Tá ponúka všetky obľúbené funkcie, na ktoré sú užívatelia zvyknutí, v novej atraktívnej podobe. Hodinky Galaxy Watch3 Titanium budú na Slovensku k dispozícii od 21. septembra vo variante Bluetooth za odporúčanú maloobchodnú cenu 649 Eur.

Elegantný dizajn s dôrazom na detaily

Hodinky Galaxy Watch3 sa vyznačujú vysokou remeselnou kvalitou modelov najvyššej triedy – záujemcovia sa môžu tešiť na špičkové materiály a charakteristickú otočnú lunetu. Titánovú verziu smart hodiniek ponúka Samsung vôbec po prvýkrát – model vďaka nej získava elegantné, ľahké a pritom odolné prevedenie.

Samsung Galaxy Watch3 Titanium - luxus a odolnosť

K luxusnému dizajnu patrí aj špičkový kovový remienok v základnom balení. Jeho farebné prevedenie Mystic Black sa s hodinkami výborne dopĺňa, tiež textúra zodpovedá dizajnu titánového modelu. Navyše je možnosť ľahko nastaviť dĺžku remienka, takže Galaxy Watch3 Titanium svojmu majiteľovi dokonale sadnú, či už má úzke alebo robustné zápästie.

Všetky obľúbené funkcie Galaxy Watch3 sú k dispozícii

Hodinky Galaxy Watch3 Titanium ponúkajú všetky obľúbené funkcie modelu Galaxy Watch3 v štíhlom a elegantnom prevedení. Luxus nie je všetko – verzia Titanium sa vyznačuje univerzálnou funkčnou výbavou, nech ide o cvičenie alebo zdravotný monitoring. Okrem toho sa veľmi pohodlne nosia.

Samsung Galaxy Watch3 Titanium - luxus a odolnosť

Do výbavy patria pokročilé nástroje na sledovanie zdravotných údajov – dokážu merať hladinu kyslíka v krvi (SPO2), ponúkajú programy pre domáce cvičenie a monitoring spánku. Užívatelia tak môžu strážiť svoje zdravie.

Galaxy Watch3
Farebné prevedenie Stainless Steel (nerez): Mystic Bronze (bronz), Mystic Black (čierna), Mystic Silver (strieborná)

Titanium (titan): Mystic Black (čierna)

Materiál Nerezové telo s luxusným koženým remienkom

Titánové telo s kovovým remienkom

Rozmery a hmotnosť 45 mm: 45 x 46,2 x 11.1 mm, 53,8 g (Stainless Steel) / 43 g (Titanium)

41 mm: 41 x 42,5 x 11,3 mm, 48,2 g (Stainless Steel)

*rozmery bez remienka

Displej 45 mm: 1,4” (34 mm) / 41 mm: 1,2” (30 mm)

360 x 360 Super AMOLED, farebný, typ Always On,

Corning® Gorilla® Glass DX

Batéria 45 mm: 340 mAh / 41 mm: 247 mAh

Bezdrôtové nabíjanie s technológiou WPC

Procesor Exynos 9110 Dual core 1,15 GHz
Operačný systém Tizen Based Wearable OS 5.5
Pamäť 1 GB RAM + interný priestor 8 GB
Konektivita LTE*, Bluetooth v5.0, Wi-Fi b/g/n, NFC, GPS/Glonass/Beidou/Galileo *LTE len v modeloch s týmto označením
Senzory Akcelerometer, barometer, gyroskop, svetelný senzor, optický senzor srdečná činnosť, elektrický senzor srdečnej činnosti
Odolnosť 5 ATM + IP68 / MIL-STD-810G
Kompatibilita Android: Android 5.0↑, RAM 1,5 GB↑ / iOS: iPhone 5↑, iOS 9.0↑

Zdroj: TS

O autorovi

Peter Vnuk
Peter Vnuk
Je celoživotným fanúšikom technológií a pracuje pre niekoľko popredných slovenských médií z tejto oblasti. Okrem produktových recenzií, spravodajstva zo sveta vedy a techniky, sa venuje tiež tematickým článkom na hi-tech témy, ako je umelá inteligencia, robotika, virtuálna realita a pod. Je mu blízka tiež herná sféra, preto recenzuje aj herné príslušenstvo a hry.

Pridaj komentár