RollerCoaster Tycoon 3: Complete Edition je ešte zdarma

Vytvorte a manažujte si svoj vlastný zábavný park v novom šate a zdarma. Titul RollerCoaster Tycoon 3 sa nedávno vrátil s prírastkom Complete Edition a je už len pár hodín zdarma na Epic Games. Nejde ani o tak o remaster, ale vylepšenú verziu s množstvom nových funkcií.

Medzi ne patrí napríklad podpora širokých obrazoviek a zvýšená kompatibilita pre novší hardvér. Hra taktiež obsahuje prídavný obsah z rozšírení Soaked! a Wild!.


Možno ťa zaujme: Playstation 5 sa ešte nepredáva a už je vypredaná


Veľa zábavy

RollerCoaster Tycoon 3: Complete Edition ponúka viac ako 300 horských dráh, 500 scenérií, 60 obchodov a služieb pre váš zábavný park a 20 zvierat, o ktoré sa máte starať.

Vaše výtvory si môžete vyskúšať pomocou “Coaster Cam”, no ak ponecháte vozenie sa návštevníkom, najväčšia zábava by mala byť manažovať váš zábavný park. Cez zamestnancov až po finančnú stránku, aby ste naplnili očakávania návštevníkov a udržali park v chode.

Ponuka platí do zajtra, 1. októbra, 17:00 na Epic Games. Tak sa poponáhľajte, veľa času vám už neostáva. Ak ale máte nazvyš peňazí a neviete, čo s nimi, vylepšený RollerCoaster Tycoon 3 nájdete aj na Steame za 19,99 €, prípadne po skončení aktuálnej ponuky aj na Epic Games.


Prečítaj si tiež: Digitalizácia na Slovensku začína výrazne zaostávať


O autorovi

Ján Ďuraš
Ján Ďuraš
Prezývaný Johnko, sa venuje grafike, horskej cyklistike a filmmakingu. Jeho záľubou sú taktiež indie hry a simulátory.

Pridaj komentár