Do českej apky Fishsurfing vložili milióny korún

Do českej apky Fishsurfing vložili milióny korún

Po avíze o spustení ostrej prevádzky svojej rybárskej aplikácie, oznamuje Fishsurfing ďalšiu novinku – nového investora. Je ním spoločnosť TACSONER s.r.o., ktorá investuje do podielov priemyselných areálov, bezpečnostných služieb, hotelierstva, nákupu komerčných pozemkov a startupových aplikácií. Firma TACSONER s.r.o. aplikácii verí natoľko, že investovala do ďalšieho vývoja a propagácie niekoľko miliónov korún.

“Aplikácia nás zaujala hlavne preto, že okrem vzájomného zdieľania úlovkov a rád medzi užívateľmi ponúka aj riešenie, ktoré rybári dokážu prakticky využiť, a to pri stále rastúcom trende cestovania za rybárčením. Svetovo unikátna databáza súkromných rybárskych revírov, rybárskych sprievodcov, kamenných obchodov či plánovaná implementácia štátnych rybárskych revírov a iných zaujímavých funkcií – v tom vidíme najväčší potenciál. Verím, že sa vďaka investícii podarí aplikácii ešte viac užívateľsky vyladiť, a tým rozšíriť komunitu o ďalších používateľov,”

povedal konateľ spoločnosti TACSONER s.r.o. Leoš Najman. Ten ešte dodal, že jeho spoločnosť chce v budúcom roku spustiť aplikáciu pre investovanie do nehnuteľností s názvom NextGen Investment s.r.o.

“Viem, že spoločnosť pána Najmana investuje do vybraných projektov len so starostlivou analýzou pre potencionálny rozvoj, a preto som rád, že medzi svoje investičné projekty zaradili tiež Fishsurfing. Vďaka tomu môžeme rozvoj aplikácie posunúť ešte ďalej a užívatelia sa budú môcť tešiť na ďalšie zlepšovanie a nové funkcie,” povedal zakladateľ aplikácie Fishsurfing Filip Domorád.


Budúcnosť je už dnes: Elon Musk ukázal prototyp Neuralink


Používatelia aplikácie nebudú musieť na nové aktualizácie čakať dlho. Už tento týždeň sa totiž v aplikácii objaví nová funkcia s názvom “ubytovanie pre rybárov”. Tá ponúkne už po spustení cez 1000 ubytovacích možností, ktoré sú primárne spojené s rybárčením. Z veľkej časti sa bude jednať o kempy vo Fínsku, Švédsku, Dánsku a Nórsku. Každý týždeň bude potom databáza rásť o ďalšie miesta po celej Európe.

O Fishsurfing:

Fishsurfing je webová a mobilná aplikácia (Android, iOS) preložená do 18 jazykov. Rybári tu zdieľajú svoje úlovky a píšu články, ktoré si vďaka pokročilému integrovanému prekladaču môže prečítať každý. Aplikácia ponúka aj chat s lokálnymi sprievodcami alebo databázu súkromných rybárskych revírov po celej Európe, rusky hovoriacich krajín a exotických krajín ako je Thajsko. Súčasne má tiež najväčšiu databázu kamenných predajní v Európe, Severnej a Južnej Amerike či Austrálii. Fishsurfing sa dokáže profilovo prispôsobiť rôznym rybárskym záujmom a je úplne zadarmo.

Android – www.bit.ly/FishsurfingAndroidApp

Apple – www.bit.ly/FishsurfingAppleApp

O autorovi

Peter Vnuk
Peter Vnuk
Je celoživotným fanúšikom technológií a pracuje pre niekoľko popredných slovenských médií z tejto oblasti. Okrem produktových recenzií, spravodajstva zo sveta vedy a techniky, sa venuje tiež tematickým článkom na hi-tech témy, ako je umelá inteligencia, robotika, virtuálna realita a pod. Je mu blízka tiež herná sféra, preto recenzuje aj herné príslušenstvo a hry.

Pridaj komentár