Razer Card je platobná karta pre hráčov, čo svieti

Razer Card je platobná karta pre hráčov, čo svieti

Spoločnosť Razer vám isto nemusíme predstavovať. Patrí medzi špičkových výrobcov herných periférií, počítačov, smartfónov a najnovšie už jej portfólio obsahuje aj platobnú kartu Razer Card. 

RGB, LED, ŠtB, HIV… Z týchto vecí iba jedna

Asi by to nebol poriadny výrobok Razer, keby nesvietil. V tomto prípade však nejde o RGB podsvietenie s možnosťou voľby 16 miliónov odtieňov farieb, ale len LED podsvietenie. Na platobnú kartu je aj to zaujímavé, všakže?


Vieš o tom? Syberia: The World Before ponúka úvod hry zdarma


Firma na jej výrobe spolupracuje s renomovanou spoločnosťou Visa a zrejme sa inšpirovala konkurenciou. Razer Card totiž umožňuje platby online virtuálne cez platobnú apku Razer Pay. Ako sme už naznačili, je tiež fyzická, takže ju môžete nosiť v peňaženke, nemá však klasické číslo karty.

Zaujímavé je, že existujú dva varianty. Štandardná karta a Premium, pričom na zeleno podsvietené logo Razer svieti pri platbe len v prípade tej prémiovej.

Spoločnosť Razer vám isto nemusíme predstavovať. Patrí medzi špičkových výrobcov herných periférií, počítačov, smartfónov a najnovšie už jej portfólio obsahuje aj platobnú kartu Razer Card. 

Razer Fintech? To čo je…?

Možno ste to doteraz netušili, ale spoločnosť Razer má aj finančnú divíziu – Razer Fintech. Tam vymysleli, že pri platbe ich kartou dostanete 1% pri vybraných nákupoch späť a 5% pri nákupoch priamo v online obchode Razer. A to ešte nie je všetko! Karta sľubuje aj gamifikáciu nákupov.

Čo si pod tým predstaviť? Nuž, firma to vysvetľuje takto:

“Pomocou apky Razer Pay získate prístup k unikátnym herným odmenám, ktoré sú celkom iné, ako tradičné vernostné programy. Používatelia si budú môcť udržiavať prehľad, skórovať a získavať odmeny prispôsobené a založené na ich každodenných úlohách a transakciách.”

Takže asi budete dostávať questy typu “Choď kúpiť do obchodu rožky a miň viac ako 5 €” alebo “Zbehni si pre pivo a nemiň viac ako 20 €. Alkoholický achievement dosiahnutý, dobrá práca!”.


Bavíš sa? Aj tento článok ťa pobaví: Ubisoft sa ospravedlnil za hrnčeky s uškom vo vnútri


Hej, je nám to jasné, že sme vás dostali už nadpisom a celí natešení čakáte, kde si Razer Card môžete zaobstarať. Tak to prrrr! Také ľahké to nie je. Najskôr bude ponúknutá len 1 337 ľuďom a aj to iba v Singapure ako súčasť testovania. Dobrá správa je, že ak bude test úspešný, mala by sa karta začať distribuovať aj na ostro. Takže si držme palce… A peňaženky!

O autorovi

Peter Vnuk
Peter Vnuk
Je celoživotným fanúšikom technológií a pracuje pre niekoľko popredných slovenských médií z tejto oblasti. Okrem produktových recenzií, spravodajstva zo sveta vedy a techniky, sa venuje tiež tematickým článkom na hi-tech témy, ako je umelá inteligencia, robotika, virtuálna realita a pod. Je mu blízka tiež herná sféra, preto recenzuje aj herné príslušenstvo a hry.

Pridaj komentár