Lenovo a Amazon Music šíria radosť z “neobmedzeného”

Lenovo a Amazon Music šíria radosť z “neobmedzeného”

Spoločnosť Lenovo sa spojila s Amazon Music, aby ponúkli existujúcim a novým používateľom počítačov a tabletov značky Lenovo tri mesiace používania Amazon Music Unlimited, prémiovej úrovne streamovacej služby.

Trojmesačná skúšobná ponuka služby Amazon Music Unlimited je k dispozícii exkluzívne pre spotrebiteľské počítače a tablety Lenovo.

Vďaka tejto exkluzívnej skúšobnej ponuke budú mať zákazníci spoločnosti Lenovo, ktorí si predplatia službu Amazon Music Unlimited, prístup k viac ako 60 miliónom skladieb a k tisícom zoznamov skladieb a staníc úplne bez reklamy.


Zaujímavý elektromobil: Citroën Ami je elektromobil za 7 300€ pre mladých


Trojmesačná ponuka je v súčasnosti k dispozícii pre používateľov na viacerých svetových trhoch prostredníctvom stránky Lenovo.com a Lenovo Vantage, aplikácie v zariadení, ktorá používateľom Lenovo uľahčuje vykonávanie aktualizácií a objavovanie spôsobov prispôsobenia ich zariadení. Od novembra 2020 bude ponuka predstavená zákazníkom na nových zariadeniach aj prostredníctvom nastavenia Lenovo Welcome.

Lenovo a Amazon Music šíria radosť z “neobmedzeného”

Tí, ktorí sa zaregistrujú, získajú prístup ku všetkým funkciám služby Amazon Music Unlimited. Vrátane možnosti počúvania offline, synchronizácie textov, neobmedzeného preskakovania a veľa ďalších výhod. Po propagačnej skúške bude predplatné automaticky obnovené za mesačnú cenu 9,99 USD, 8,45 eur (pre členov Prime 7,99 USD, 6,76 eur) plus výšku príslušnej dane, a to až dovtedy, kým predplatné zákazník nezruší. Ceny sa môžu líšiť podľa trhu.


Už o tom vieš? Syberia: The World Before ponúka úvod hry zdarma


Očakáva sa, že ponuka Amazon Music Unlimited bude dostupná na nasledujúcich 38 trhoch: Austrália, Japonsko, Francúzsko, Nemecko, Grécko, Taliansko, Španielsko, Spojené kráľovstvo. USA, Brazília, Mexiko, Kanada, Nový Zéland, Bulharsko, Česká republika, Estónsko, Maďarsko, Lotyšsko, Litva, Poľsko, Slovensko, Rakúsko, Belgicko, Fínsko. Írsko, Holandsko, Portugalsko, Švédsko, Argentína, Čile, Kolumbia, Kostarika, Dominikánska republika, Ekvádor, Salvádor, Guatemala, Panama a Peru. Časť digitálneho obsahu a služieb môže byť dostupná iba zákazníkom nachádzajúcim sa v USA. Vzťahujú sa podmienky spoločnosti Amazon.com Services LLC.

Pre viac informácií navštívte stránku Lenovo.

Zdroj: TS

O autorovi

Peter Vnuk
Peter Vnuk
Je celoživotným fanúšikom technológií a pracuje pre niekoľko popredných slovenských médií z tejto oblasti. Okrem produktových recenzií, spravodajstva zo sveta vedy a techniky, sa venuje tiež tematickým článkom na hi-tech témy, ako je umelá inteligencia, robotika, virtuálna realita a pod. Je mu blízka tiež herná sféra, preto recenzuje aj herné príslušenstvo a hry.

Pridaj komentár