Nové vysávače Samsung zmenia váš pohľad na upratovanie

Jetbot Mop

Spoločnosť Samsung Electronics predstavuje dva najnovšie vysávače – tyčový vysávač Jet 70™ série VS7000 a prvý robot s dvojitým mopovaním Jetbot Mop série VR6000, ktoré zjednodušia starostlivosť o čistotu vašej domácnosti a zmenia váš pohľad na upratovanie. Model Jet 70™ série VS7000 je už v predaji.

Výnimočný sací výkon s 5-násobnou filtráciou – Samsung Jet 70™

Model VS15T7033R4 Jet 70™ série VS7000 je tyčový bezvreckový vysávač s výkonom až 410 W. Vďaka Multicyklónovej a 5-násobnej HEPA filtrácii zadrží až 99,999 % prachových častíc, ktoré uprace do nádoby s kapacitou 0,8 l. Jet 70™ je vhodny pre alergikov, o čom svedčí certifikát SLG a BAF.

Vysávač poskytuje prostredníctvom digitálneho invertorového motora sací výkon priamo na kefe v troch stupňoch – 16, 36 a 150 W – a to počas celej doby vysávania, čomu zodpovedá aj čas prevádzky – 40, 20 a 5 minút. Aktuálny výkonový stupeň je možné si skontrolovať na digitálnom LED displeji, ktorý je prakticky umiestnený na rukoväti spolu s dotykovými ovládačmi výkonu a vypnutia vysávača.

Samsung Jet 70™

Nabíjanie 21,6 V Li-Ion vymeniteľnej batérie s LED indikáciou trvá 3,5 hodiny. Na jej dobitie je možné využiť variabilnú nabíjačku s možnosťou uchytenia na stenu a držiakom na príslušenstvo. Aj po 500 nabíjacích cykloch si batéria zachová viac ako 70 % pôvodnej kapacity. Motorická turbo kefa s mikrovláknom a striebrom so širokým záberom vysávania nenechá na mieste ani jednu prachovú smietku.

Ďalšie príslušenstvo je k dispozícii priamo na základni. S hmotnosťou len 2,6 kg je vysávanie s ním ľahké a stále ho máte v pohotovostnej pozícii. Jednoduché je aj jeho čistenie. Nádoba na prach je plne umývateľná a rovnako jednoducho vyčistíte aj rotačnú kefu. Vysávač je na slovenskom trhu k dispozícii v bielej farbe s fialovým pruhom. Odporúčaná maloobchodná cena je 459 € (12 530 Kč).


Testovali sme: HONOR Watch ES – recenzia fitness hodiniek


Mopovací robot Jetbot Mop

Druhou novinkou je prvý robot s dvojitým mopovaním – model VR20T6001MW/GE Jetbot Mop série VR6000. Mopovací robot, ktorý je vhodný na čistenie najrôznejších tvrdých povrchov (laminát, linoleum, parkety, hladké povrchy, dlažba a i.), má priestorovú gyroskopickú navigáciu a disponuje až 8 módmi umývania – Auto, Edge (popri stene), Focus (sústredené), Intensive, Y-pattern (Y vzor), Step (krokové), Manual (ručné umývanie), 50 min.

Výhodou robota je, že 100 % váhy sa sústreďuje na mop a pohyb bez kolies vylepšuje umývací efekt. Zároveň nezanecháva na podlahe stopy po kolieskach. Rýchlosť otáčania mopov je 5 700 otáčok/min. a bez prestávky dokáže pracovať až 100 minút. Mop sa jednoducho ovláda prostredníctvom diaľkového ovládača.

Jetbot Mop

Všetko 2x

Keďže zariadenie obsahuje až 2 mopy, zdvojené sú aj zásobníky na vodu. Každý má kapacitu 120 ml. V rámci balenia máte k dispozícii dva druhy mopov – mikrovláknový a mikrovláknový s materskou priadzou so štetinami pre lepšie odstránenie aj zaschnutých nečistôt. Mopovací robot je vybavený aj sériou senzorov – infra senzorom, senzorom proti pádu zo schodov a antikolíznym senzorom, takže sa nemusíte obávať o jeho činnosť.

Vysoko kapacitná Li-ion 2150 mAh batéria s dlhou životnosťou sa v dokovacej stanici nabije za 150 minút. Model VR20T6001MW/GE bude na slovenskom trhu dostupný v bielej farbe koncom októbra. Odporúčaná maloobchodná cena je 299 € (8 160 Kč).

Nové vysávače Samsung a viac informácií o nich nájdete na stránkach Jet 70™ a Jetbot Mop.

Zdroj: TS


Prečítaj si tiež: Razer Card je platobná karta pre hráčov, čo svieti


O autorovi

Ján Ďuraš
Ján Ďuraš
Prezývaný Johnko, sa venuje grafike, horskej cyklistike a filmmakingu. Jeho záľubou sú taktiež indie hry a simulátory.

Pridaj komentár