Tohtoročné Vianoce budú podľa Heureky rekordné

Nákupný radca Heureka upozorňuje - Vianoce budú rekordné

Nákupný radca Heureka upozorňuje, že očakáva rekordný nápor na e-shopy, preto je dobré nakúpiť čo najskôr. Pre všetkých nerozhodných pripravila nového darčekového radcu. 

Tohtoročná pandémia poznamenala aj to, čo si Slováci chcú tento rok nájsť pod stromčekom. Nákupný radca Heureka totiž predpovedá, že tento rok to bude oveľa viac praktických darčekov ako po minulé roky, najmä takých, ktoré spríjemnia nevyhnutný pobyt doma. „Tohtoročné Vianoce budú viac o praktických veciach ako o luxusných doplnkoch. Veľkou témou bude zdravý životný štýl a domáca pohoda,“ hovorí šéf Heureky Tomáš Braverman. Tento rok tak bude dopyt po smoothie mixéroch, french pressoch a kávovaroch.


Nech ti neunikne: HONOR Watch ES – recenzia fitness hodiniek


Na obľube však nestratia tradičné darčeky, ako sú technologické vychytávky či produkty pre zdravie. „Obľúbené budú bezdrôtové slúchadlá a reproduktory, ale aj vychytávky pre domáce cvičenie,“ dopĺňa Braverman. Ženám spravia ich blízki radosť aroma lampami či difuzérmi. Muži ocenia technologické novinky, ako sú gadgety či herné konzoly s novými hrami. Populárnym darčekom zostávajú inteligentné náramky a hodinky. Pre deti bude vianočným hitom stavebnica Lego, rodičia zabodujú aj kreatívnymi sadami a interaktívnymi hračkami.

Nákupný radca Heureka upozorňuje - Vianoce budú rekordné

Vianoce budú rekordné!

Vianočná sezóna predstavuje nápor na e-shopy. Každoročne nakupuje online čoraz viac Slovákov a vzhľadom na vývoj tohto roka sa očakáva, že padnú všetky rekordy. Ešte viac nákupov presunú Slováci do e-shopov, aby sa vyhli davom v nákupných centrách. „Už pri prvej vlne pandémie sme videli, ako raketovým tempom narástli nákupy online, preto čakáme, že Vianoce budú úplne rovnaké. Z e-shopov bude nakupovať rekordný počet Slovákov, preto očakávame aj výrozný nápor na doručovanie darčekov. Preto tento rok najlepšia rada znie, nenechať nákup darčekov na neskôr, ale nakúpiť ich už teraz,“ vyhlásil Braverman.


Aj toto si prečítaj: Syberia: The World Before ponúka úvod hry zdarma


Darčekový radca pre nerozhodnutých

Z tohtoročného prieskumu Heureky medzi zákazníkmi vyplynulo, že Slováci sa priemerne chystajú minúť na vianočné darčeky od 100 do 250 eur. Takúto sumu minie zhruba tretina opýtaných. Väčšina opýtaných, až 44 %, bude nakupovať darčeky pre 5 až 9 ľudí, tretina len pre 1 až 4 ľudí.

Mnoho z nich sa však stretáva s problémom, že nevedia prísť na to, čím by spravili radosť svojim blízkym. Heureka preto tento rok prišla s novým darčekovým radcom. Práve tam nájdu zákazníci najobľúbenejšie kategórie produktov pre mužov, ženy aj deti, vyberané na základe dátových analýz a štatistických predikcií. V týchto kategóriách bude potom už jednoduché vybrať darček, ktorý obdarovaných naozaj poteší. Na webe darceky.heureka.sk ponúka možnosť vyfiltrovať si produkt pre kohokoľvek a v akomkoľvek cenovom rozmedzí.

Zdroj: TS


Ďalší zaujímavý článok: ASUS ocenený ako top značka notebookov za rok 2020


O autorovi

Peter Vnuk
Peter Vnuk
Je celoživotným fanúšikom technológií a pracuje pre niekoľko popredných slovenských médií z tejto oblasti. Okrem produktových recenzií, spravodajstva zo sveta vedy a techniky, sa venuje tiež tematickým článkom na hi-tech témy, ako je umelá inteligencia, robotika, virtuálna realita a pod. Je mu blízka tiež herná sféra, preto recenzuje aj herné príslušenstvo a hry.

Pridaj komentár