Prebieha súťaž o bezdrôtové slúchadlá LAMAX Base 1

Prebieha súťaž o bezdrôtové slúchadlá LAMAX Base 1

Naši fanúšikovia už vedia, že sa nás oplatí sledovať aj kvôli súťažiam. Tentokrát hráme o bezdrôtové slúchadlá LAMAX Base 1 a do konca súťaže zostáva ešte čosi vyše 10 dní.

Ako sa zapojiť

Do súťaže sa môže zapojiť každý kto je náš fanúšik na Facebooku (kto nie je, môže sa ním stať jedným kliknutím). Je jedno, či ste z Česka alebo zo Slovenska, stačí, aby ste mali na Facebooku svoj jedinečný profil, podľa ktorého vás identifikujeme.


Celé znenie pravidiel súťaže nájdete na tomto odkaze.


Ak už máte lajknutú našu fanpage, stačí lajknúť a zdieľať súťažný príspevok a napísať do komentára čokoľvek. Tešia nás kreatívne komentáre s motívom nášho loga či domény, ale nie je to povinné. 😉

Tu je samotný súťažný príspevok:

O čo sa hrá

Slúchadlá LAMAX Base 1 sú bezdrôtový model, ktorý sa na prenášanie dokáže prispôsobiť sklápaním jedného náušníka. Na jedno nabitie majú vydržať až 20 hodín, takže ak ich počúvate povedzme hodinu denne, asi aj zabudnete, kedy ste ich naposledy nabíjali.

Náušníky sú o čosi menšie (40 mm), čo ešte prispieva ku kompaktnosti modelu. No najväčšia pecka je, že majú vlastný slot na kartu SD. Takže aj keď nemáte po ruke mobil, stačia vám samotné slúchadlá a môžete si vychutnávať svoju hudobnú zbierku či e-knihy po ceste autobusom, na lyžovačke alebo v lete na deke na kúpalisku.

Ak vám aj náhodou v Base 1 dôjde energia (nabíjajú sa 2-3 hodiny), stále je tu možnosť prepojiť ich so zdrojom zvuku pomocou kábla s konektorom jack 3,5 mm. Zvuková charakteristika začína na úrovni basov s frekvenciou 20 Hz, takže nebude problém slúchadlá využiť napríklad aj pri hrách plných výbuchov či hučiacich motorov. Vďaka zabudovanému mikrofónu možno Base 1 využiť aj ako sadu handsfree alebo herný headset.

Súťaž

Naša súťaž o LAMAX Base 1 trvá od 26. októbra (říjen) do 9. novembra (listopad) 2020. Žrebovať sa bude z komentárov pod súťažným príspevkom na našej Facebook fanpage, ako vždy. Držíme palce!


Aj keď nevyhráš, určite nás sleduj ďalej. Už teraz máme pripravené ďalšie súťaže, a to nielen s firmou LAMAX.


O autorovi

Peter Vnuk
Peter Vnuk
Je celoživotným fanúšikom technológií a pracuje pre niekoľko popredných slovenských médií z tejto oblasti. Okrem produktových recenzií, spravodajstva zo sveta vedy a techniky, sa venuje tiež tematickým článkom na hi-tech témy, ako je umelá inteligencia, robotika, virtuálna realita a pod. Je mu blízka tiež herná sféra, preto recenzuje aj herné príslušenstvo a hry.

Pridaj komentár