3 TIPY na vianočný darček od SteelSeries

3 TIPY na vianocny darcek od SteelSeries

Advent sa začína a my týmto článkom zahajujeme technologické a herné tipy na vianočný darček pre vás, našich čitateľov. Viacerí sa nás pýtate, čo svojim milovaným zaobstarať pod stromček. Dnes vám dáme 3 tipy na produkty od renomovanej spoločnosti SteelSeries.


1. TIP: Headsety SteelSeries Arctis 7X a Arctis 7P


3 TIPY na vianocny darcek od SteelSeries

Tieto headsety reprezentujú oceňovanú sériu a prinášajú svoje prednosti na next-gen konzoly. Pripájajú sa pomocou bezdrôtového adaptéra USB-C, ktorý ste mohli vidieť prvýkrát v našej recenzii na SteelSeries Arctis 1.

Možno ste si už domysleli, že variant Arctis 7X je určený pre Xbox a Arctis 7P zasa pre Playstation novej generácie. Vďaka USB-C adaptéru ich však pripojíte aj k mobilu, Nintendo Switch, počítaču či iným zariadeniam (vrátane starších konzol PS4 a Xbox One). Komunikuje sa pritom na frekvencii 2,4 Ghz a batéria umožňuje slúchadlám až 24 hodín nepretržitej prevádzky.

Zarytých hráčov poteší flexibilná čelenka a mikrofón ClearCast certifikovaný na použitie s komunikačnou apkou Discord. Ovládanie vrátane pomerov hlasitosti ChatMix nájdete na náušníku.

KDE to zoženiete: Arctis 7X a Arctis 7P


2. TIP: ultraľahké dierované myši SteelSeries Aerox 3


3 TIPY na vianocny darcek od SteelSeries

SteelSeries označuje modely Aerox 3 za prielom v oblasti ultraľahkých myší. Úspech tkvie v odolných dierovaných materiáloch a high-end technológiách umiestnených do kompaktného tela.

Varianty sú dva – SteelSeries Aerox 3 Wireless váži iba 66 gramov a má optický senzor TrueMove Air s 18 000 CPI. (V SteelSeries Sensei Ten Neon Rider, ktorú sme testovali, je TrueMove Pro). Senzor zvláda 400 IPS a zrýchlenie 40 G.

V 57-gramovej káblovej SteelSeries Aerox 3 sa nachádza TrueMove Core, ktorý má parametre 8 500 CPI, 300 IPS a 35 G. Batéria v bezdrôtovom variante vydrží 200 hodín prevádzky pri bluetooth a 80 hodín pri pripojení cez 2,4 GHz sieť. V prípade núdze možno bezdrôtový variant pripojiť káblom.

Samozrejmosť pri modeloch Aerox 3 je 3-zónové RGB podsvietenie. Výhodou zasa opletený kábel a odolnosť voči prachu a vode podľa IP54.

KDE to zoženiete: Aerox 3 / Aerox 3 Wireless


3. TIP: obrovské podložky SteelSeries QcK


3 TIPY na vianocny darcek od SteelSeries

Podložiek pod myš SteelSeries QcK sa už po celom svete predalo viac ako 14 miliónov. Okrem obrovských rozmerov pre myš aj klávesnicu ponúkajú hladký povrch, ktorý optimalizuje pohyb myší s optickým aj laserovým snímačom.

Varianty Prism ponúkajú navyše RGB podsvietenie, ktorého sfarbenie si môžete prispôsobiť v softvéri SteelSeries Engine.

KDE to zoženiete: priamo na SteelSeries.com

O autorovi

Peter Vnuk
Peter Vnuk
Je celoživotným fanúšikom technológií a pracuje pre niekoľko popredných slovenských médií z tejto oblasti. Okrem produktových recenzií, spravodajstva zo sveta vedy a techniky, sa venuje tiež tematickým článkom na hi-tech témy, ako je umelá inteligencia, robotika, virtuálna realita a pod. Je mu blízka tiež herná sféra, preto recenzuje aj herné príslušenstvo a hry.

1 Komentár

  1. Anonym hovorí: Odpovedať

    Super tipy!

Pridaj komentár