TIP na vianočný darček: Panasonic TMAX5

TIP na vianočný darček: Panasonic TMAX5

Nedávno ste si mohli prečítať recenziu na párty reproduktor Panasonic SC-TMAX10. Ak však na poslednú chvíľu hľadáte ako vianočný darček čosi menšie (napriek tomu, že je TMAX10 veľmi ľahký, drobček to nie je), máme pre vás tip na jeho menšieho brata menom TMAX5.

Bejby nebude sedieť v kúte!

Prenosný TMAX5 zaistí silné basy a ostré beaty, ktoré v spojení so svetelnými efektmi urobia z každého miesta tanečný parket. S aplikáciou MAX Juke na Android a iOS sa z vás stane jednoducho DJ, ktorý ovládne každú párty. Párty reproduktor so sebou môžete vziať kamkoľvek vyrazíte, a šťavu pohodlne dobíjať z powerbanky.

TIP na vianočný darček: Panasonic TMAX5

TMAX5 možno v prípade potreby prevádzkovať aj s externou batériou. Výkon je vtedy síce menej ako 50%, no párty bude pokračovať.

Ak navyše máte smartfón s podporou bezdrôtového nabíjania, môžete ho nabíjať priamo na repráku. Smartfón musí byť kompatibilný s technológiou Qi, ktorá nabíja do 10 W.

Panasonic SC-TMAX5 je flexibilný

Systém TMAX5 možno prevádzkovať vodorovne aj zvislo, takže jeho polohu prispôsobíte každej párty.

Na výšku meria 47,5 cm, jeho šírka je 25 cm a hĺbka 26,5. Takže nie je žiadny obor a zmestí sa prakticky kamkoľvek, kde je zábava.

CENA: 145 EUR / 3 990

Kde ho zoženiete: Napríklad na Alza.sk alebo Alza.cz

O autorovi

Peter Vnuk
Peter Vnuk
Je celoživotným fanúšikom technológií a pracuje pre niekoľko popredných slovenských médií z tejto oblasti. Okrem produktových recenzií, spravodajstva zo sveta vedy a techniky, sa venuje tiež tematickým článkom na hi-tech témy, ako je umelá inteligencia, robotika, virtuálna realita a pod. Je mu blízka tiež herná sféra, preto recenzuje aj herné príslušenstvo a hry.

Pridaj komentár