TIP na vianočný darček: HONOR MagicBook 14

TIP na vianočný darček: HONOR MagicBook 14

HONOR MagicBook 14 ste mohli vidieť už v našej recenzii. Vyskúšali sme si ho a preto ho môžeme s presvedčením odporúčať ako TIP na vianočný darček. Najviac zaboduje ultranízkou hmotnosťou, slušným výkonom a v neposlednom rade aj dobrou cenou.

10-hodinová výdrž batérie, malá hmotnosť a kompaktný elegantný dizajn

HONOR MagicBook 14 váži len 1,38 kg a je tenký 15,9 mm, takže sa rozhodne vojde do každej kabelky štandardnej veľkosti. Nabíja ho silná 56 Wh batéria, takže vydrží pri bežnej kancelárskej práci až 10 hodin na jedno nabitie, 9,5 hodiny prehrávania FullHD videa uloženého priamo v počítači a 9,4 hodiny prehrávania videa z webového prehliadača. Vďaka kompaktnej 65 W rýchlonabíjačke typu C je HONOR MagicBook 14 nabitý za pol hodiny.

Minimalistický dizajn a FullView displej v MagicBook 14

Na český a slovenský trh sa HONOR MagicBook dostáva v krásnej elegantnej farbe Space Gray. Minimalistické hliníkové prevedenie s modrým lemom vytvára naozaj podarený nadčasový vzhľad.

Honor MagicBook 14

HONOR MagicBook 14 prekračuje v rámci bežných rozmerov očakávané hranice a pyšní sa ultra tenkou fazetou na troch stranách a 84% pomerom displeja k telu notebooku. Displej s rozmerom 1980 x 1080 pixelov (FullHD) redukuje odlesky na LCD paneli a zaisťuje tak perfektný obraz aj na priamom slnku. Vďaka možnosti naklonenia displeja až na 180° si naviac vychutnáte perfektný komfort v každej situácii.

Silné jadro a posilnená bezpečnosť

MagicBook s mobilným procesorom AMD Ryzen™ 5 3500U, s grafikou Radeon™ Vega 8 a  8GB DDR dvojkanálovou RAM zabezpečuje maximálne plynulý používateľský zážitok. Taktiež disponuje ultra rýchlym SSD úložiskom PCIe NVMe, ktorá umožňuje päťkrát rýchlejšie čítanie než štandardné SSD.

Bezpečnosť je taktiež veľmi dôležitá. HONOR MagicBook je vybavený vyskakovacou webkamerou, ktorá je diskrétne skrytá v klávesnici, aby sa ľahko zabránilo nechcenému sledovaniu. Zapnutie notebooku odtlačkom prsta je naviac perfektné pre ešte väčšiu bezpečnosť a jednoduchšie prihlásenie.

HONOR Magic-Link 2.0: Multitasking medzi zariadeniami a zdieľanie obrazovky

Séria HONOR MagicBook si zachováva originálnu technológiu HONOR Magic-link, ktorá je teraz posilnená o novú verziu. Vďaka tejto technológii je možné veľmi jednoducho prenášať súbory alebo obrazovku z mobilu (Huawei alebo HONOR) na počítač len pomocou kliknutia.

TIP na vianočný darček: HONOR MagicBook 14

Ten, kto má rád väčšiu obrazovku, sa môže tešiť na notebook HONOR MagicBook 15. Váži 1,53 kg a disponuje displejom s veľkosťou 15,6 palcov, pričom pomer obrazovky k telu notebooku je až 87 %. Oba noteboky, HONOR Magic Book 14 aj HONOR MagicBook 15, boli uvedené do predaja s operačným systémom Microsoft Windows 10 Home. Naviac každý, kto si notebook kúpi, dostane Microsoft Office 365 na mesiac zadarmo.


Ak vás zaujímajú aj naše skúsenosti priamo z testovania, prečítajte si našu recenziu na HONOR MagicBook 14.


CENA: 599 € / 15 990

Odkaz na domovskú stránku MagicBook 14.

Kde to zoženiete: napríklad v českom Datarte alebo slovenskom NAY.

O autorovi

Peter Vnuk
Peter Vnuk
Je celoživotným fanúšikom technológií a pracuje pre niekoľko popredných slovenských médií z tejto oblasti. Okrem produktových recenzií, spravodajstva zo sveta vedy a techniky, sa venuje tiež tematickým článkom na hi-tech témy, ako je umelá inteligencia, robotika, virtuálna realita a pod. Je mu blízka tiež herná sféra, preto recenzuje aj herné príslušenstvo a hry.

Pridaj komentár