TIP na vianočný darček: HONOR Watch ES

Značka HONOR nám umožnila vyskúšať si štýlové fitness hodinky HONOR Watch ES s 12 animáciami tréningu priamo na displeji a až 95 tréningovými režimami na výber pre monitoring. Sú naozaj skvelé, môžete sa presvedčiť v našej recenzii, a preto ich odporúčame ako TIP na vianočný darček.

HONOR Watch ES

Hodinky nie sú len super štýlovým doplnkom, vedia namerať až 95 rôznych športových režimov. Na vysoko odolnom 1,64“ AMOLED dotykovom displeji vám HONOR Watch ES poskytnú presné dáta o okysličení krvi (SpO2), srdcovej frekvencii alebo stresu.

Na ciferníku si vyberiete preferované widgety vrátane počítania kalórií, monitorovania srdcovej frekvencie alebo výdrže batérie. Hodinky sú zároveň ľahké a pohodlné. Rozpoznajú, kedy zaspíte a kedy sa prebudíte a sledujú rôzne fázy spánku vrátane plytkého a hlbokého REM spánku. Vďaka kombinácii profesionálnych optických zariadení, spracovania čipovej sady a algoritmov AI môžu presne sledovať vašu srdcovú frekvenciu v reálnom čase po celý deň.


Pozri si predvianočné zľavy, ktoré HONOR aktuálne ponúka a vyhraj adventný kalendár.


Osobný virtuálny tréner

Hodinky HONOR Watch ES obsahujú 12 animovaných simulácií tréningových kurzov a až 44 animovaných pohybových cvičení, ktoré presne demonštrujú, ako správne cvičiť. Vyberiete si z až 95 tréningových režimov vrátane vonkajšieho a vnútorného behu, prechádzky či cyklistiky, plávania v bazéne alebo na otvorenej vode, bezplatného tréningu, eliptického behu, veslovania a dokonca aj jogy. Dokážu automaticky rozpoznať až 6 režimov cvičenia.

Naše skúsenosti z testovania

HONOR Watch ES sme si v redakcii úprimne obľúbili a takmer sme sa pobili o to, kto ich bude nosiť. Najviac na nás zapôsobila veľmi nízka hmotnosť, priestorný displej so skvelou viditeľnosťou vonku na priamom slnečnom svetle a množstvo viac či menej športových aktivít, ktoré hodinky poznajú.

Vyzdvihneme tiež krátke (45 minút) a jednoduché nabíjanie s dlhou výdržou v prevádzke na batériu. Určite zvládnete 8-10 dní.

Notifikácie z mobilu si môžete na displeji prečítať celé (nie, to nie je samozrejmosť!) a pochválime aj cenu, ktorá je teraz o čosi nižšia, ako pri nedávnom štarte predaja. S týmto darčekom pod stromček isto nešliapnete vedľa a obdarovať môžete ktorékoľvek pohlavie vďaka viacerým farebným variantom.

Príjemný bonus je možnosť nastaviť si vlastnú fotografiu ako pozadie ciferníka. Hodinky si od nás právom odniesli ocenenie TOP produkt.

Honor Watch ES custom face


Tu si môžeš prečítať našu kompletnú recenziu na HONOR Watch ES.


Ocenenie Top Produkt - TechGuru.sk

CENA: 79 € / 1 990

Kde ich zoženiete:

O autorovi

Peter Vnuk
Peter Vnuk
Je celoživotným fanúšikom technológií a pracuje pre niekoľko popredných slovenských médií z tejto oblasti. Okrem produktových recenzií, spravodajstva zo sveta vedy a techniky, sa venuje tiež tematickým článkom na hi-tech témy, ako je umelá inteligencia, robotika, virtuálna realita a pod. Je mu blízka tiež herná sféra, preto recenzuje aj herné príslušenstvo a hry.

Pridaj komentár