TIP na vianočný darček: smartfón HONOR 10X Lite

HONOR 10X Lite - TIP na vianocny darcek

Náš dnešný TIP na vianočný darček nesie meno HONOR 10X Lite – nový super výkonný mobilný telefón so skvelou výdržou a rýchlym nabíjaním. Tento smartfón je vďaka veľkokapacitnej 5 000 mAh batérii, veľkému 6,67” displeju či super rýchlemu nabíjaniu pomocou 22,5 W HONOR Super Charge perfektným spoločníkom, a to nielen pri hraní hier.

Power Your Speed: vďaka 22,5 W HONOR Super Charge nabijete do 95 minút

HONOR 10X Lite je napájaný veľkokapacitnou 5 000 mAh batériou. V praxi to znamená až 59 hodín telefónnych hovorov, 38 hodín hovorov v sieti 4G, 23 hodín prehrávania videí alebo až 79 hodín prehrávania FM rádia. Môžete tak stráviť doslova celý deň bez nabíjania.

A keď to náhodou predsa len bude nutné, batériu nabijete na polovicu už za 30 minút. Celkom nabitý je telefón za 95 minút. Okrem toho môžete vďaka 2,5 W OTG Reverse Charging nabiť telefón aj niekomu inému. Alebo si nabiť čokoľvek iné v domácnosti.

4 fotoaparáty s hlavnou 48 Mpx kamerou s umelou inteligenciou

HONOR 10X Lite vyniká prémiovým systémom 4 fotoaparátov. Vďaka 48 MPx hlavnému fotoaparátu, 8 MPx širokouhlému fotoaparátu, 2 MPx makro fotoaparátu a 2 MPx hĺbkovému asistenčnému fotoaparátu urobíte oveľa jasnejšie snímky než kamery iných smartfónov v tejto cenovej kategórii. A to aj v prostredí so slabým denným svetlom.

TIP na vianočný darček: HONOR 10X Lite

Tým, ktorí radi chodia do prírody alebo neodolajú čaru nádherných mestských panorám, pomôže 8 MP širokouhlá šošovka so 120-stupňovým pozorovacím uhlom. Prednou kamerou s rozlíšením 8 MPx, ktorá je umiestnená na 6,67” displeji, aj vďaka výberu kreatívnych filtrov a efektov urobíte dokonalé selfie.

Ešte intuitívnejšie a príjemnejšie ovládanie: 128 GB úložisko, funkcia eBook alebo režim viacerých okien

128 GB úložisko je možné rozšíriť pomocou karty microSD až na 512 GB. Umožňuje uložiť až 10 000 fotografií s veľkosťou 10 MB, 300 televíznych epizód, 100 jednoduchých hier12 000 elektronických kníh.

TIP na vianočný darček: HONOR 10X Lite

HONOR 10X Lite beží v rozhraní EMUI 10.1. To teraz podporuje aj režim eBook, perfektný ekvivalent na čítanie elektronických kníh so zážitkom ako pri čítaní skutočnej knihy. HONOR 10X Lite je dostupný vo variante s dizajnovým farebným prechodom Emerald Green alebo v elegantnej verzii Midnight Black.

CENA: 219 EUR / 5 490

Kde ho zoženiete: Napríklad – Slovensko / Česko, ale aj v ďalších obchodoch.

O autorovi

Peter Vnuk
Peter Vnuk
Je celoživotným fanúšikom technológií a pracuje pre niekoľko popredných slovenských médií z tejto oblasti. Okrem produktových recenzií, spravodajstva zo sveta vedy a techniky, sa venuje tiež tematickým článkom na hi-tech témy, ako je umelá inteligencia, robotika, virtuálna realita a pod. Je mu blízka tiež herná sféra, preto recenzuje aj herné príslušenstvo a hry.

Pridaj komentár