HONOR Watch GS Pro a MagicWatch 2 majú novinky

HONOR Watch GS Pro a MagicWatch 2 majú novinky

Inteligentné hodinky HONOR Watch GS Pro a HONOR MagicWatch 2 (46 mm a 42 mm) majú teraz nové funkcie. Tešiť sa môžete na možnosť uzamknúť obrazovku, zobraziť si prichádzajúce správy počas monitorovania športových aktivít, super funkciu odstránenia vody z reproduktora alebo predpoveď počasia na 7 dní!

HONOR Watch GS Pro: Odstráňte nežiadúcu vodu z reproduktora

Outdoorové hodinky HONOR Watch GS Pro sa vyznačujú vodotesnosťou až do hĺbky 50 metrov. Teraz prichádza ich aktualizácia so super funkciou – odstránenie vody, ktorá sa dostane do mikrofónu alebo reproduktora napríklad počas plávania. Túto funkciu nájdete v hodinkách pod názvom „Odčerpať“. Tá spustí tón s vysokou frekvenciou, ktorý rozvibruje membrány reproduktora, a tak pomôže z hodiniek odstrániť nežiadúcu vodu.

Uzamknutie obrazovky

Ďalšou novou vychytávkou na HONOR Watch GS Pro je možnosť uzamknutia obrazovky. Po nastavení kódu „PIN“ v menu sa hodinky automaticky uzamknú vždy, keď ich zložíte z ruky. Nálezca tak pri prípadnej strate neuvidí vaše osobné údaje a bez znalosti kódu nebude schopný hodinky resetovať, a teda ani používať.

Zobrazte si správu aj počas merania športovej aktivity

Možnosť upozornenia na prichádzajúce správy aj počas monitorovania športových aktivít je tu! Nová aktualizácia so sebou prináša plávajúce okno, ktoré zobrazí notifikáciu o prichádzajúcej správe spolu s menom a časťou textu, a to aj počas režimu monitorovania akéhokoľvek športu. Po kliknutí na notifikáciu sa zobrazí celá správa. Zistíte teda, kto sa vás snaží kontaktovať, a to bez toho, aby ste museli ukončiť meranie svojho výkonu.

HONOR MagicWatch 2 (46 mm a 42 mm): Ciferníky s widgetmi a predpoveď počasia na 7 dní

Obľúbené hodinky HONOR MagicWatch 2 46 mm a 42 mm sa tiež dočkali nových aktualizácií. Na vybraných ciferníkoch môžete teraz pridať na úvodnú obrazovku ikony vašich obľúbených funkcií. Tieto vybrané funkcie budete mať teraz doslova len jeden klik od spustenia! A čo viac, update inteligentných hodiniek HONOR MagicWatch 2 rozšíril ich funkciu o predpoveď počasia. Teraz zobrazujú hodinovú predpoveď i predpoveď na 7 dní dopredu.

HONOR Watch GS Pro a MagicWatch 2 majú novinky
Zdroj: TS

O autorovi

Peter Vnuk
Peter Vnuk
Je celoživotným fanúšikom technológií a pracuje pre niekoľko popredných slovenských médií z tejto oblasti. Okrem produktových recenzií, spravodajstva zo sveta vedy a techniky, sa venuje tiež tematickým článkom na hi-tech témy, ako je umelá inteligencia, robotika, virtuálna realita a pod. Je mu blízka tiež herná sféra, preto recenzuje aj herné príslušenstvo a hry.

7 Comment

  1. M hovorí: Odpovedať

    Mám rovnaké hodinky a nová verzia nikde ani po pol roku. Viete zistiť prečo?

    1. Peter Vnuk hovorí: Odpovedať

      Skúsime zistiť. Ale nečakal by som inú odpoveď, než tú, že treba vydržať a počkať.

      1. m hovorí: Odpovedať

        Ďakujem za pomoc

  2. Juraj hovorí: Odpovedať

    Mám hodinky honor watch GS pro a verziu firmwaru 10.1.3.52 kde tieto nové funkcie ešte nie sú, ako sa mám dostať k novej aktualizácii? Dám ju vyhľadať a appka vypíše, že táto je aktuálna.

    1. Peter Vnuk hovorí: Odpovedať

      Ahoj, Juraj, ďakujeme za otázku.
      Spýtali sme sa na to výrobcu a údajne treba len vydržať. Daná aktualizácia sa v jednotlivých krajinách aplikuje postupne.

      1. Peter hovorí: Odpovedať

        Ahoj Peter.
        Da sa to obísť, ak by so. Si vedel zmeniť krajinu?
        Ja som tiež čakateľ na aktualizáciu, nakoľko mám hodinky často vo vode.

        1. Peter Vnuk hovorí: Odpovedať

          Môžeš vyskúšať, ale pochybujem, že to pomôže… Ak sa podarí, daj, prosím, vedieť 🙂

Pridaj komentár