Vyhraj Motorola moto g9 power v našej SÚŤAŽI!

motorola moto g9 power súťaž titulka

Ak nás sledujete na Facebooku, Instagrame a Twitteri, určite o tom už viete. Spustili sme súťaž o vymakaný telefón Motorola moto g9 power. Čím je výnimočný a ako ho získať? Čítajte ďalej.

Motorola moto g9 power

Smartfón je poháňaný osemjadrovým procesorom Qualcomm Snapdragon 662. Sekunduje mu 4 GB RAM, no vyzdvihnúť musíme hlavne 128 GB úložisko.

Zadný fotoaparát so 64 MPx snímačom bude pre vás vytvárať fotky a videá s vysokým rozlíšením, takže kapacitu 128 GB určite využijete.

Keby vám to nestačilo, môžete si pridať pamäťovú kartu do 512 GB.

Displej s technológiou Max Vision má uhlopriečku 6,8″, pomer strán 20,5:9, takže sa drží moderných trendov a jeho rozlíšenie je HD+.


Viac podrobností o moto g9 power sa dozviete v tomto článku.


Skvelý foťák a parádna výdrž

Výrobca sa postaral o to, aby bol fotoaparát dominantou telefónu. Motorola moto g9 power dokáže fotiť detailne vďaka vysokému rozlíšeniu a systému troch objektívov, no nezľakne sa ani nočného fotenia pomocou technológie Night vision. Poteší aj tých, čo si radi vyfotia každého chrobáčika na ceste či ružu vo svojej záhradke.

Fotoaparát je totiž na makrofotografie pripravený.

moto g9 power

Viacerí z vás sa nám zdôverili, že vaše aktuálne telefóny vydržia málo. Bežne jeden deň, no mnohí nabíjajú aj niekoľko ráz denne. Motorola moto g9 power má batériu s masívnou kapacitou 6000 mAh, ktorá jej dáva výdrž až 60 hodín, čo je 2 a pol dňa.

Pochopiteľne, že výdrž vždy závisí od využitia, no v tomto prípade sa môžete spoľahnúť, že 6000 mAh zabezpečí riadnu dávku energie či sa často hráte alebo pozeráte filmy.

Keď sa ponáhľate, výdrž na niekoľko hodín prevádzky získate už po 20 minútach nabíjania pomocou technológie TurboPower.

Ako získať moto g9 power?

Naša súťaž má veľmi jednoduché podmienky. V súťažnom príspevku na FacebookuInstagrame alebo na oboch nám napíšte o tom, ako dlho vydrží váš mobil bez nabíjania.

To je všetko. Stačí zodpovedať jednu otázku a ste v hre. Pravdepodobnosť výhry si zvýšite tým, že sa zapojíte pod oba súťažné príspevky na Facebooku aj Instagrame. Každý má však nárok len na jeden súťažný komentár pod každým súťažným príspevkom.

Súťaž prebieha od 10. 2. do 24. 2. 2021 a meno výhercu sa dozviete 25. 2. 2021 na našich sociálnych sieťach.

Kompletné pravidlá súťažne nájdete na tomto odkaze.

Držíme palce!

Tím TechGuru.sk

Komentárov: 2

  1. Marta Zelenayová hovorí: Odpovedať

    60 hodín, čo je 2,5 dňa

  2. Angelika Oroszlánová hovorí: Odpovedať

    60 hodín, čo je 2 a pol dňa

Pridaj komentár