Sound Blaster JAM V2: slúchadlá, čo potešia peňaženku

Spoločnosť Creative Technology dnes oznámila vydanie Sound Blaster JAM V2, najnovších slúchadiel priateľských k vašej peňaženke, ktoré sú určené pre všestranný zvukový zážitok a zábavu. 

Sound Blaster JAM V2, ktoré sú ľahké ako pierko a majú vysoko kvalitné neodymové meniče ako jeho predchodca, sú vybavené Bluetoothom 5.0, predĺženou výdržou batérie až 22 hodín a pokročilými zvukovými kodekmi (aptX HD a aptX s nízkou latenciou), aby používateľom ponúkli optimálny zážitok z bezdrôtového počúvania bez oneskorenia.

Sound Blaster JAM V2 ponúka všestranný zvukový pôžitok so zlepšenou čistotou hovorov za prijateľnú cenu.

Sound Blaster JAM V2, založené na viac ako 30 ročných skúsenostiach spracovania zvuku, poskytujú bohatý a jasný zvuk, ktorý je ideálny na užitie si hudby, filmov a hier. Navyše, viacbodová pripojiteľnosť umožňuje používateľom bezproblémové pripojenie a prepínanie medzi dvoma rôznymi zariadeniami Bluetooth súčasne.


Aj tento článok je zaujímavý: IQ olympiáda: hľadáme géniov na Slovensku


Teraz môžu používatelia počúvať hudbu na svojom notebooku a pozastaviť slúchadlá tak, aby odpovedali na telefónny hovor bez toho, aby museli prehadzovať spojenia.

Slúchadlá JAM V2, ktoré sú vybavené duálnymi mikrofónmi a technológiou potlačenia šumu Qualcomm cVc 8.0, ponúkajú tiež vylepšenú kvalitu hovoru, pretože zosilňujú hlas a potláčajú hluk pozadia, aby poskytovali krištáľovo čistú komunikáciu kedykoľvek a kdekoľvek.

Sound Blaster JAM V2

 

Model sa dodáva aj s najnovšou sadou SmartComms, vrátane VoiceDetect. Ten automaticky vypína a zapína mikrofón používateľa na základe detekcie hlasu. Obojsmerná funkcia NoiseClean zasa umožňuje používateľom počuť a ​​byť zreteľne počutý počas online hovorov. Všetky tieto funkcie sú pohodlne prístupné prostredníctvom úplne novej aplikácie Creative v káblovom režime. Ide o najnovšiu softvérovú platformu s integrovaným používateľským rozhraním pre rôzne produkty, ktorá je teraz k dispozícii pre Windows 10.

Vďaka ľahkému vyhotoveniu, skvelému zvuku a vylepšenej kvalite hovorov ponúka model JAM V2 vyšší výkon za menej peňazí, čo z nich robí ideálne slúchadlá, s ktorými môžete pracovať, učiť sa aj hrať sa z domu.

Cena a dostupnosť

Sound Blaster JAM V2 majú atraktívnu cenu 39,99 EUR a je možné ich predobjednať na Creative.com.

Ďalšie informácie nájdete na stránke creative.com/sbjamv2

Zdroj: TS


Kam ďalej? Prečítaj si toto: 4 tipy od HONOR ako správne nabíjať batériu v mobile


O autorovi

Peter Vnuk
Peter Vnuk
Je celoživotným fanúšikom technológií a pracuje pre niekoľko popredných slovenských médií z tejto oblasti. Okrem produktových recenzií, spravodajstva zo sveta vedy a techniky, sa venuje tiež tematickým článkom na hi-tech témy, ako je umelá inteligencia, robotika, virtuálna realita a pod. Je mu blízka tiež herná sféra, preto recenzuje aj herné príslušenstvo a hry.

Pridaj komentár