moto g10 – svižný spoločník na celý víkend s Androidom 11

Motorola moto g10

Novinky od spoločnosti Motorola napĺňajú myšlienku výrobcu stále posúvať hranice a prinášať prémiové funkcie, výkon či nadpriemernú výdrž batérie do telefónov strednej triedy. Jeden z modelov, ktoré sa týmito vlastnosťami môžu pýšiť, je aj moto g10 s 5000 mAh batériou, štyrmi fotoaparátmi so 48 MPx snímačom, 4 GB RAM, 64 GB úložiskom a najnovším Android 11.

2 dni na jedno nabitie

Vďaka spomínanej batérii s dlhou výdržou a kapacitou 5000 mAh, si budete môcť užívať hudbu, sledovať videá či surfovať po internete až po dobu dvoch dní bez strachu, že sa vám telefón vybije. Stačí, ak ho nabijete v piatok a môžete sa vydať na celovíkendové dobrodružstvo bez potreby hľadať miesto v batohu na nabíjačku.

Podľa našich skúseností, dokáže moto g10 pri bežnom používaní, ako telefonovanie, navštevovanie sociálnych sietí alebo fotografovanie, vydržať aj o čosi viac ako 2 dni na jedno nabitie, najmä ak použijete vstavaný šetrič batérie.

Motorola moto g10

Foťte ostré fotky za akýchkoľvek podmienok

Snímajte ostrejšie a jasnejšie fotografie za každého svetla a z ľubovoľného uhla pomocou systému štyroch fotoaparátov, ktorý sa dokonale hodí na každú snímku.

Motorola moto g10

Ostré fotky aj pri slabšom osvetlení, živé nočné snímky, portréty s rozmazaným pozadím či makro fotky zblízka zabezpečujú 4 kamery s rozlíšením 48 MPx, ako aj technológia Quad Pixel. Ak by sa vám fotografovaný objekt nezmestil do fotografie, nič sa nebojte, postará sa o to ultraširokouhlý objektív.

Motorola moto g10

Fotoaparát využijete aj v prípade, že si chcete natočiť video. Moto g10 to dokáže vo Full HD pri 60 snímkach za sekundu. V prípade videa mu nechýbajú funkcie ako spomalené video či časozber alebo časozber hyperlapse, a to aj v prípade širokouhlého fotoaparátu.

Fotografia z Motorola moto g10
Fotografia bez úprav priamo z moto g10
Fotografia z Motorola moto g10
Fotografia bez úprav priamo z moto g10

64 GB úložisko a slot na microSD kartu

Už nebudete musieť premýšľať nad tým, či máte dostatok miesta na vaše fotografie, filmy, hudbu či iné dokumenty.

Ak veľa fotíte a radi si všetko uchovávate, určite vás poteší 64 GB vstavaného úložiska, ktorým moto g10 disponuje. Nestačí vám to? Slot na microSD kartu s maximálnou podporovanou veľkosťou 1 TB vám vždy kryje chrbát.

6,5palcový displej Max Vision HD+

Ultraširokouhlá obrazovka dodá fotkám, filmom či hrám život.

Motorola moto g10

Ultraširokouhlý 6,5-palcový HD+ displej s technológiou Max Vision ponúka pomer strán 20:9 a pomer obrazovky k telu 85 %. Tieto pomery zaručujú čo najväčšiu aktívnu oblasť od okraja po okraj bez otravných hrubých rámčekov. Displej sa pýši aj rýchlou odozvou, a tak zlepšuje celkový zážitok z používania.

V tele smartfónu sa ukrýva osemjadrový procesor Snapdragon™ 460 od spoločnosti Qualcomm® a 4 GB RAM. Kombinácia týchto komponentov zaručuje svižný a plynulý chod aj pri väčšej záťaži, čo vieme potvrdiť.

Android 11

Motorola moto g10 beží na najnovšom a takzvane čistom Androide 11, ktorý zbytočne nezaťažuje telefón. Jeho súčasťou je aj Google Assistant vždy ľahko dostupný pomocou tlačidla na bočnej strane telefónu.

Ďalšou výhodou operačného systému je, že si ho vďaka My UX od Motorola dokážete nastaviť podľa vlastných potrieb. Určite si obľúbite gestá, ako napríklad rozsvietenie baterky pohybom ruky alebo spustenie fotoaparátu otočením zápästia. Ak často robíte viac vecí naraz, poteší vás možnosť rozdelenia obrazovky na dve časti jednoduchým potiahnutím prsta po obrazovke.

Čo robí moto g10 jedinečným?

Motorola moto g10

Tento telefón ponúka výbornú výdrž batérie až 2 dni na jedno nabitie, ktorú sme veľmi ocenili, slušne priestorné interné úložisko 64 GB s podporou až 1 TB microSD karty, 48 MPx fotoaparát, ktorý nezaostáva a svižný chod za férových necelých 149,99 € / 3 999 Kč. Za jeho veľmi silnú vlastnosť považujeme práve pomer parametrov a ceny, čím určite zaujme. Na svoje si prídete aj v prípade farebných vyhotovení. Model je dostupný v tmavšej Aurora Grey alebo v štýlovej perleťovej Sakura Pearl.

Motorola moto g10 si môžete kúpiť priamo na stránkach výrobcu.

Zdroj: PR článok

O autorovi

Ján Ďuraš
Ján Ďuraš
Prezývaný Johnko, sa venuje grafike, horskej cyklistike a filmmakingu. Jeho záľubou sú taktiež indie hry a simulátory.

Pridaj komentár