Designed for all the things that cannot be measured. Veľká premiéra nových inteligentných športových hodiniek Suunto 9 Peak

Suunto 9 Peak

Navrhnuté pre výnimočné športové a dobrodružné zážitky, ktoré vám zostanú navždy. Suunto 9 Peak sú najtenšie, najmenšie a najodolnejšie športové hodinky, aké kedy značka Suunto vyrobila. Zistite viac a vrhnite sa do dobrodružstva!

Užite si chvíle, ktoré vás naplnia pozitívnou energiou, či už beháte v meste, po horských chodníkoch, jazdíte na bicykli alebo ste milovníkom inej športovej disciplíny. Vyše 80 športových režimov, GPS navigácia, vodoodolnosť do hĺbky 100 m, funkcie počasia, barometer, meranie hladiny kyslíka v krvi a škandinávsky dizajn – spoznajte nové hodinky Suunto 9 Peak.

Suunto 9 Peak – Adventure starts here 

Navrhnuté tak, aby vo vás prebudili dobrodruha a podporili vás pri každodenných tréningoch. Čo v sebe skrýva nový model Suunto 9 Peak?

Suunto 9 Peak sú moderné inteligentné športové hodinky s profesionálnymi funkciami športových hodiniek. Sú to tiež najtenšie a najmenšie hodinky, aké kedy značka Suunto vyrobila. Nový model vám umožní využívať všetky výhody známe z predchádzajúcej vlajkovej lode – modelu Suunto 9 Baro, ale aj mnohé ďalšie.

Počas extrémnych horských výprav je dôležité dobré plánovanie energie, aklimatizácia vo vysokej nadmorskej výške, ako aj kontrola dôležitých životných parametrov. Nová funkcia hodiniek Suunto 9 Peak vám zmeria a poskytne údaje o hladine kyslíka v krvi, aby ste si mohli bezpečne naplánovať ďalšie výstupy.

Ďalšou novinkou je možnosť bezdrôtovej aktualizácie softvéru Over The Air prostredníctvom aplikácie Suunto. Vďaka nej budú mať vaše hodinky vždy najnovší a najlepší softvér.

Pozrite si premiéru:

Suunto 9 Peak – ultra tenké a odolné

Nový model bude k dispozícii v dvoch výnimočných verziách. V prvej Suunto 9 Peak Granite Blue Titanium/Birch White je použitý titán 5. triedy, ktorý zaručuje nižšiu hmotnosť a maximálny komfort. Tvrdý, odolný proti poškriabaniu a hypoalergénny, je najlepšou voľbou aj pre veľmi citlivú pokožku. Druhá verzia Suunto 9 Peak All Black/Moss Grey využíva mimoriadne pevnú kovovú konštrukciu z nehrdzavejúcej ocele. V obidvoch modeloch je použité vysokokvalitné zafírové sklo.

Hodinky Suunto 9 Peak, navrhnuté vo Fínsku a testované v extrémnych podmienkach, v sebe spájajú moderný dizajn a vynikajúcu odolnosť, a tak poskytujú komfort na náročných výpravách. Kapacita batérie umožňuje až 25 hodín prevádzky pri najpresnejším príjme GPS a až 170 hodín s GPS v režime Tour.

Suunto 9 Peak sú navyše vodoodolné do hĺbky 100 m sú navrhnuté tak, aby vás neustále sprevádzali aj pri extrémnych dobrodružstvách.

Suunto 9 Peak – navrhnuté pre vás 

Dobrodružstvo sa nedá zmerať, ale možno ho cítiť. Hodinky Suunto 9 Peak sa osvedčia na každej výprave, pretože sa hodia k rôznym štýlom oblečenia a do každého počasia, a tak zaisťujú úplný komfort cez deň aj v noci. Vďaka škandinávskemu dizajnu sú hodinky ultra tenké, zmestia sa pod rukáv bundy a nezachytávajú sa o batoh.

Nový model hodiniek tiež obsahuje automaticky podsvietený ciferník, ktorý napríklad zobrazuje prehľad týždenných tréningov a inšpiruje k novým aktivitám.

Suunto 9 Peak

Suunto 9 Peak – podeľte sa o špičkové výkony

Inšpirujte ostatných a podeľte sa o svoje úspechy z výprav a tréningov. Spárujte Suunto 9 Peak s bezplatnou aplikáciou Suunto a sledujte svoje výkony z prekonaných tratí a tréningov, ako aj dlhodobé trendy vrátane každodennej aktivity a spánku. Ľahko sa podeľte o svoje najväčšie úspechy a spojte sa s ostatnými členmi spoločnosti Suunto.

Vďaka aplikácii Suunto určenej všetkým, ktorí oceňujú šport a dobrodružstvo, si budete môcť plánovať vlastné trasy pomocou špeciálnych obľúbených máp a východiskových bodov prispôsobených jednotlivým športovým disciplínam. Vďaka nej môžete odhaľovať nové úžasné lokality.

Suunto 9 Peak – prejavte sa

Prejavte sa a personalizujte svoje hodinky Suunto 9 Peak remienkom, ktorý dokonale sadne. Nová ponuka obsahuje celú škálu farieb inšpirovaných prírodou a funkčných materiálov. Nájdite si svoj obľúbený remienok – silikónový, kožený alebo z mikrovlákna.

Elegantný silikónový remienok so zapínaním na kolík, ktorý je k dispozícii v dvoch dĺžkach, sa odporúča na všestranné športové použitie. Preto môžete hodinky nosiť ku každému štýlu oblečenia a v každom počasí. Remienok vyrobený z odolného silikónu s rýchloupínacím mechanizmom sa pohodlne nosí a ľahko vymieňa.

Remienok zhotovený z najkvalitnejšej kože je ideálny na každodenné nosenie. Vyrobený z odolnej švédskej kože so štýlovým a klasickým vzhľadom s namontovaným rýchloupínacím mechanizmom.

Mimoriadne jemný textilný remienok z mikrovlákna dokonale priľne k zápästiu a jeho upevnenie je pohodlné, priedušné a bezpečné. Rýchloupínací remienok sa ľahko čistí a pre svoje vlastnosti, vďaka ktorým absorbuje vlhkosť, je ideálny pre všetky vaše dobrodružstvá.

Suunto 9 Peak a Suunto 9 Baro sú vlajkovou sériou inteligentných hodiniek s funkciami prispôsobenými potrebám aj tých najnáročnejších športov a milovníkov dobrodružstiev na čerstvom vzduchu. Navrhnuté vo Fínsku, odolné, vybavené moderným GPS, barometrom a odolnou batériou – to je Suunto. Tak do toho – Adventure start here!

O spoločnosti:  Značka Suunto je niečo viac ako výrobca športových hodiniek. Sú to príbehy milovníkov dobrodružstiev, dlhá tradícia, fínsky dizajn a spoľahlivosť. Všetko sa začalo pred vyše 80 rokmi, keď fínsky inžinier a orientačný bežec Tuomas Vohlonen vynašiel patent na kompas naplnený kvapalinou, s presnejšou a stabilnejšou ihlou, ako sa používali dovtedy. 

Vďaka tomuto vynálezu od roku 1936 firma Suunto bezchybne navigovala nielen športovcov a cestovateľov, ale aj vojakov a námorníkov. Dnes sa zameriava na neustály vývoj a inovácie dizajnérov. Výsledkom tejto práce sú nové modely outdoorových hodiniek, ktoré podporujú tak profesionálnych športovcov, ako aj nadšencov a amatérov.

Zdroj: Suunto

O autorovi

Peter Vnuk
Peter Vnuk
Je celoživotným fanúšikom technológií a pracuje pre niekoľko popredných slovenských médií z tejto oblasti. Okrem produktových recenzií, spravodajstva zo sveta vedy a techniky, sa venuje tiež tematickým článkom na hi-tech témy, ako je umelá inteligencia, robotika, virtuálna realita a pod. Je mu blízka tiež herná sféra, preto recenzuje aj herné príslušenstvo a hry.

Pridaj komentár