Populárna hra My Talking Angela 2 prichádza do AppGallery

Populárna hra My Talking Angela 2 prichádza do AppGallery

Úspešné pokračovanie obľúbenej mobilnej hry s virtuálnym domácim zvieratkom My Talking Angela prichádza na platformu Huawei AppGallery. Súbežne s jeho dostupnosťou v ďalších veľkých obchodoch s aplikáciami.

Populárna hra od štúdia Outfit7 si od svojho vzniku získala priazeň miliónov používateľov.

Hlavná výhoda hry My Talking Angela 2 spočíva v tom, že je nielen zábavné ju hrať, ale tiež podporuje individuálny štýl hráčov,” hovorí Gray Zhang, vedúci oddelenia hier a vzťahov s vývojármi v strednej a východnej Európe a Škandinávii spoločnosti Huawei.

Populárna hra My Talking Angela 2 prichádza do AppGallery

Na rozdiel od iných hier, ktoré propagujú myšlienku “predurčeného” vzhľadu, tento titul podporuje právo hráčov byť kýmkoľvek, kým chcú byť a hrať podľa svojich vlastných pravidiel. Sme radi, že môžeme spolupracovať so štúdiom Outfit7 a privítať ich výnimočné hry v našom obchode AppGallery.”

Kúzlo virtuálneho priateľstva

My Talking Angela 2 umožňuje hráčom spoznať kúzlo priateľstva prostredníctvom série dynamických aktivít, ktoré zdôrazňujú dôležitosť starostlivosti o seba a sebavyjadrenia. Vďaka nespočetným možnostiam prispôsobenia môžu hráči obliecť Angelu, učesať jej vlasy a make-up a vyzdobiť jej byt podľa vlastného vkusu.


Tiež zaujímavý článok: Nositeľná elektronika od Huawei má úspech, na Slovensku zaznamenala rekordný medziročný nárast


Spoločne s Angelou môžu objavovať nové zážitky a činnosti, ako sú pečenie, hudba a tanec. Tím vývojárov dokonca spolupracoval s profesionálnymi tanečníkmi, aby vytvorili Angele funkciu roztomilých a mimoriadne prepracovaných tanečných pohybov.

Počnúc vlastným prispôsobením až po vysoko kvalitný vzhľad a dizajn posúvame hranice toho, čo je v hre My Talking Angela 2 vôbec možné,” hovorí Xinyu Qian, generálny riaditeľ spoločnosti Outfit7. “V tejto hre sme chceli Angelu predstaviť v úplne novej podobe a nevieme sa dočkať reakcie hráčov na náš najnovší prírastok do herného sveta Talking Tom & Friends.”

AppGallery pokračuje v inovácii služieb

My Talking Angela 2 nadväzuje na úspech originálnej hry od Outfit7, Talking Tom Gold Run, ktorá aktuálne patrí medzi päť najsťahovanejších hier v AppGallery. Huawei novinku podporí vytvorením špeciálnych ciferníkov s tematikou Talking Angela pre najnovšiu sériu smart hodiniek Huawei Watch 3.

Na podporu dynamického rastu kategórii hier v AppGallery spoločnosť Huawei nedávno predstavila GameCentre. Ide o špecializovaný herný hub, ktorý je predinštalovaný na zariadeniach Huawei. AppGallery navyše uviedla špeciálnu hernú záložku ako súčasť generálnej úpravy navigačného menu, ktorá bola spustená zároveň s novým vzhľadom AppGallery začiatkom tohto roka. To umožňuje používateľom ľahko nájsť hry a obsah špecifický pre ich záujmy.


Prečítaj si tiež: Nová technológia od Huawei dokáže zachránit’ život


Investícia spoločnosti Huawei do rastu ekosystému Huawei Mobile Services (HMS) zaznamenala úspech. Medziročný nárast aplikácií integrovaných s HMS dosiahol viac ako 120%, pričom v súčasnosti je k dispozícii 134 000 aplikácií. Na platforme HMS je teraz registrovaných viac ako 4 milióny vývojárov, z toho 300 000 v Európe. AppGallery pôsobí v 170 krajinách po celom svete s 540 miliónmi aktívnych používateľov mesačne po celom svete.

Zdroj: TS

O autorovi

Peter Vnuk
Peter Vnuk
Je celoživotným fanúšikom technológií a pracuje pre niekoľko popredných slovenských médií z tejto oblasti. Okrem produktových recenzií, spravodajstva zo sveta vedy a techniky, sa venuje tiež tematickým článkom na hi-tech témy, ako je umelá inteligencia, robotika, virtuálna realita a pod. Je mu blízka tiež herná sféra, preto recenzuje aj herné príslušenstvo a hry.

Pridaj komentár