Huawei čoskoro predstaví nový smartfón, v predaji bude aj na Slovensku

Tento rok bol pre Huawei na poli smartfónov trochu nezvyčajný. Obvykle telekomunikačný gigant predstavuje dve série vlajkových telefónov v pravidelných intervaloch – Huawei P sériu na jar a Huawei Mate sériu na jeseň kalendárneho roka. Tento zaužívaný kolotoč však tento rok vzal na seba novú podobu.

Už koncom októbra príde na Slovensko aj do Českej republiky nová generácia smartfónov z dielne Huawei.

Neúnavný inovátor

Za posledných desať rokov Huawei neustále investovala do výskumu a vývoja nových zariadení. Práve vďaka nepretržitým inováciám v smartfónoch sa Huawei stal priekopníkom a jeho produkty si získali celosvetovú popularitu medzi spotrebiteľmi.


Zaujímavé a poučné: Naučte sa kresliť: Ilustrátorka Tina Minor a tablet Huawei MatePad 11 vám ukážu, ako na to


Práve Huawei bol jedným z prvých výrobcov, ktorí predstavili zloženie fotoaparátu z troch objektívov, a to ešte pri smartfóne Huawei P20 Pro v roku 2018. O rok neskôr prišla séria P30 a s ňou ďalšie inovácie – napríklad SuperZoom, ktorý umožnil zhotovovať snímky s využitím extrémneho priblíženia či séria štyroch foto objektívov, ktoré priniesli možnosť vytvárať pomocou smartfónu zábery porovnateľné s profesionálnym fotoaparátom.
Nikdy nie je neskoro naučiť sa niečo nové: Attila Végh a Milan Bez Mapy to zistili vďaka novinke od Huawei

Huawei v súčasnosti poskytuje svoje služby približne 730 miliónom používateľom po celom svete, ktorých spája viac ako jedna miliarda zariadení. Tieto čísla svedčia o úspechu spoločnosti, ktorá si od svojho založenia razila cestu na vrchol tými najmodernejšími technologickými inováciami. A inak tomu nie je ani v prípade úplne nového smartfónu od Huawei, ktorý príde na Slovensko už o pár dní.

Pokračovanie inovácií je za dverami

Keďže je spoločnosť Huawei roky známa svojimi inováciami v oblasti fotoaparátu a výdrže batérie, môže sa na prvý pohľad zdať, že nová generácia telefónov už nemá čo nové ponúknuť. Opak je však pravdou – séria Huawei nova, ktorá je na globálnom trhu už šiesty rok, čoskoro príde s novým modelom a predstaví úplne nový pohľad na vlajkovú loď výrobcu. Čo všetko ponúkne, sa dozviete už 21. októbra.

Zdroj: TS


Prečítaj si tiež: Huawei MatePad 11 je parádna náhrada notebooku – recenzia


O autorovi

Peter Vnuk
Peter Vnuk
Je celoživotným fanúšikom technológií a pracuje pre niekoľko popredných slovenských médií z tejto oblasti. Okrem produktových recenzií, spravodajstva zo sveta vedy a techniky, sa venuje tiež tematickým článkom na hi-tech témy, ako je umelá inteligencia, robotika, virtuálna realita a pod. Je mu blízka tiež herná sféra, preto recenzuje aj herné príslušenstvo a hry.

Pridaj komentár