Novinky: slúchadlá v tvare rúžu a nové Huawei Watch GT 3

Watch GT 3

Huawei prinášá novinky v podobe špeciálnej edície slúchadiel FreeBuds v elegantnom ženskom prevedení. A hodiniek Watch GT 3  vyrobených z prvotriednych materiálov. 

Huawei Watch GT 3 jako ideálny partner ku sportu

Smartfón nova 9, ktorý je novou definíciou vlajkovej lode podľa Huawei, nie je jediným zariadením, ktoré na viedenskej konferencii prvý krát uzrelo svetlo sveta. Spoločnosť rozšírila svoju ponuku hodiniek o nové modely Huawei Watch GT 3. Hodinky sú k dispozícii v dvoch rôznych veľkostiach – 46 mm a 42 mm.

Obe verzie sú vyrobené z prvotriednych materiálov. Po vzore predchodcov prinášajú klasický dizajn, ktorý je možné ľahko obmeniť. A to tak, aby vyhovoval individuálnemu štýlu používateľa výmenou náramku.

Obe veľkostné verzie Huawei Watch GT 3, rovnako ako ostatné hodinky Huawei, ponúkajú výnimočné funkcie. Vrátane viac ako 100 tréningových režimov, vstavaný plánovač cvičení, vylepšené sledovanie polohy na presné sledovanie fitness údajov. A nakoniec nový monitor pre meranie srdcovej frekvencie.


Prečítaj si tiež: Nový smartfón od Huawei je tu: nova 9 ponúkne funkcie vlajkovej lode za polovičnú cenu


Huawei Watch GT 3 sú vybavené vylepšeným celodenným monitorovaním SpO2. Dohliadnu aj na spánok, dokonca s nimi môžete pohodlne telefonovať. Stačí ich pripojiť k smartfónu cez Bluetooth. Hodinky sú kompatibilné so zariadeniami Android aj iOS a tradične disponujú batériou, ktorá vydrží na jedno nabitie 14 dní pri verzii 46 mm a 7 dní pri verzii 42 mm. Čo z nich robí spoľahlivého asistenta na každý deň.

Keď je zvuk krásny: Špeciálna edícia slúchadiel FreeBuds Lipstick

Čerešničkou na torte produktov, ktoré Huawei vo Viedni predstavil, boli jednoznačne elegantné slúchadlá FreeBuds Lipstick, ktoré nesmú chýbať v žiadnej ženskej kabelke – ako ich názov napovedá, sú totiž schované v obale v tvare rúžu. Táto mimoriadne štýlová špeciálna edícia bezdrôtových slúchadiel dokonale kombinuje luxusný dizajn a špičkový zvuk vo vysokej kvalite.

fREEbUDS

Slúchadlá spolu s puzdrom sú vyrobené z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele s oslnivým lesklým povrchom. Vnútri puzdra nájdete elegantné, ultraľahké kôstkové slúchadlá v žiarivej červenej farbe, ktorá je neuveriteľne štýlová, a zároveň podčiarkuje nadčasový dizajn, ktorý zabezpečí pohodlie a komfort pri každodennom nosení.

Špeciálna edícia je – rovnako ako všetky slúchadlá FreeBuds – kompatibilná s akýmkoľvek smartfónom, či už ide o Android alebo iOS, a zároveň podporuje duálne pripojenie pre bezproblémové prepínanie medzi zariadeniami.


Tip na čítanie: Huawei MatePad 11 je parádna náhrada notebooku – recenzia


O autorovi

Jiří Toman
Jiří Toman
Studuje fakultu vojenských technologií na Univerzitě Obrany v Brně. Mezi jeho záliby patří počítače a technika obecně, posilování a turistika.

Pridaj komentár