Creative Stage 360: Vyskúšajte, uveríte

Creative Stage 360: Vyskúšajte, uveríte

Spoločnosť Creative Technology oznámila vydanie Creative Stage 360, najnovšieho prírastku dobre zavedenej série Stage. Tento soundbar posúva zážitok z domácej zábavy na vyššiu úroveň prostredníctvom čistejšieho a priestorovejšieho zvuku s integrovanou technológiou Dolby Atmos.

Soundbar navyše ponúka novo vyvinuté systémové meniče, dvojité umiestnenie zvuku a množstvo nových možností pripojenia. Vďaka nim je perfektným vylepšením domáceho zvuku pre lepší zážitok z hudby, filmov a hier.

Creative Stage 360 ​​umožňuje používateľom vychutnať si bohatý a silný priestorový zvuk v pohodlí domova.

Doprajte si zvuk podobný kinu

Vďaka integrácii technológie Dolby Atmos, Creative Stage 360 umožňuje používateľom​​ vychutnať si trojrozmerný zvuk podobný kinu s realistickou reprodukciou priestorového zvuku a výšok jednoduchým prehrávaním akéhokoľvek podporovaného obsahu Dolby Atmos z obľúbených streamovacích platforiem, ako sú Netflix, Apple TV+, Disney+ , HBO Max, Prime Video a mnoho ďalších.


Prečítaj si tiež: Ako rok pandémie ovplyvnil našu fyzickú aktivitu?


Najnovší soundbar sa môže pochváliť aj úplne novými, na mieru vyladenými meničmi Racetrack, špeciálnym subwooferom s dlhým dosahom a celkovým špičkovým výkonom až 240 W, ktoré poskytujú silnejší zvuk pri každom tóne.

Creative Stage 360: Vyskúšajte, uveríte

Navyše je tento soundbar optimalizovaný na počúvanie v blízkej aj vzdialenej oblasti. Bez ohľadu na to, či je umiestnený v obývacej izbe alebo na stole, môžu používatelia jednoducho prepínať medzi týmito nastaveniami pomocou novo navrhnutého infračerveného diaľkového ovládača.

Zostaňte pripojení , zostaňte štýloví

Vylepšený o možnosti káblového aj bezdrôtového pripojenia, ako port HDMI ARC, dva porty HDMI 2.0, optický vstup a Bluetooth 5.0, ponúka Creative Stage 360 komplexné riešenie domáceho zvuku pre zariadenia vrátane televízorov, počítačov, mobilných zariadení alebo dokonca herné konzoly. Vďaka elegantnému a kompaktnému prevedeniu sa Creative Stage 360 ​​hodí do každej miestnosti a ponúka vynikajúci zvukový výkon za dobrú cenu.

Vďaka tomu je ideálnym domácim zvukovým riešením typu všetko v jednom.

Ceny a dostupnosť

Creative Stage 360 ​​má atraktívnu cenu 229,99 EUR a je k dispozícii na Creative.com.

Pre viac informácií navštívte www.creative.com/stage360.

Zdroj: TS


Tiež zaujímavé: Huawei NEXT-IMAGE Awards 2021 je spustená: Prihláste svoje fotky a hrajte o 10 000 USD


O autorovi

Peter Vnuk
Peter Vnuk
Je celoživotným fanúšikom technológií a pracuje pre niekoľko popredných slovenských médií z tejto oblasti. Okrem produktových recenzií, spravodajstva zo sveta vedy a techniky, sa venuje tiež tematickým článkom na hi-tech témy, ako je umelá inteligencia, robotika, virtuálna realita a pod. Je mu blízka tiež herná sféra, preto recenzuje aj herné príslušenstvo a hry.

Pridaj komentár