Huawei Flagship Store: prvý vlajkový obchod v exkluzívnej nákupnej štvrti Viedne

Huawei otvoril prvý vlajkový obchod v exkluzívnej nákupnej štvrti Viedne

Novootvorený vlajkový obchod Flagship Store len hodinu od Bratislavy ponúkne výnimočný zážitok z nakupovania a zároveň demonštruje inovatívne technológie a produkty spoločnosti Huawei.

Smartfóny, bezdrôtové zariadenia, audio produkty, tablety, notebooky, monitory, inteligentné zariadenia do domácnosti či najnovšie prírastky v ponuke Huawei ako napríklad nový smartfón nova 9 či nova 8i: všetky inovatívne technológie spoločnosti našli nový domov v prvom Huawei Flagship Store v samotnom srdci Viedne.

Uprostred najrušnejšej obchodnej ulice Kärntner Straße ponúkne vlajkový obchod Huawei interaktívny zážitok z nakupovania vo veľkolepom priestore: 600 metrov štvorcových, päť poschodí, z toho tri venované výlučne zákazníckym potrebám.

Priestory sú rozdelené hneď do niekoľkých častí, vrátane zóny pre poradenstvo, predajne, zážitkovej zóny, vzdelávacej zóny, kvalifikovaného servisu a prezentácie najnovších výrobkov spoločnosti Huawei.

Obchod bol slávnostne otvorený 20. októbra, otváracia doba je od pondelka do piatku od 10 do 20, a v sobotu od 10 do 18.

“V Huawei neustále pracujeme na posilňovaní našich vzťahov so zákazníkmi po celom svete a na tom, ako uľahčiť a vylepšiť ich každodenný život pomocou našich najnovších digitálnych technológií,” hovorí Derek Yu, prezident Huawei Consumer Business Group pre centrálnu a východnú Európu, severské krajiny a Kanadu.

“Okrem technologického pokroku v našich inovatívnych produktoch ponúkame zákazníkom a užívateľom Huawei prvotriedny zážitok z nakupovania v našich vlajkových obchodoch Huawei po celom svete, a teraz aj v Rakúsku.”

Od smartfónu po inteligentnú domácnosť, všetko pod jednou strechou

Novootvorený flagship store ponúka zákazníkom možnosť vyskúšať kvalitu a rozmanitosť produktov Huawei na vlastnej koži.

“S otvorením nového flagship store vo Viedni prinášame naše inovatívne technológie priamo do srdca Európy. Otvorenie nového obchodu je tiež znakom našich dlhodobých investícií v oblasti a našim cieľom je posilniť prepojenie našej spoločnosti s európskym a rakúskym trhom, ” povedal Jason Jiang, generálny riaditeľ produktovej divízie Huawei pre Rakúsko.

“Huawei využíva silu digitálnych riešení a technologických inovácií na zlepšenie a zjednodušenie života zákazníkov. S našou predajňou umiestnenou priamo v centre Viedne môžeme teraz ešte lepšie reagovať na individuálne potreby a priania zákazníkov a tým ďalej zlepšovať naše služby a produkty,” dodáva na záver.

Vo vstupnej časti obchodu predstavuje Huawei produktové highlighty, ako napríklad smartfóny radu P40 alebo Mate 40 Pro či novinku nova 9, rovnako ako najnovšie bezdrôtové slúchadlá. V obchode nájdete tiež novinky notebookov rady Huawei MateBook, rovnako ako špičkový monitor Huawei MateView GT. Zákazníci tiež môžu pomocou digitálnej obrazovky vyberať ciferníky, ktoré predstavujú nespočetné množstvo možností prispôsobenia smart hodiniek Huawei podľa vkusu a potrieb každého užívateľa.


Nech ti neunikne: Huawei Watch 3: veľký displej, množstvo funkcií a elegantný dizajn – recenzia


Zážitok z obchodného domu budúcnosti

V suteréne nového vlajkového obchodu Huawei nájdu zákazníci svet smart domácnosti na úrovni. Od smart kuchyne cez inteligentnú obývačku až po bežecký pás; v interaktívnom priestore môžu zákazníci odhaliť možnosti automatizovanej domácnosti a vyskúšať si domov budúcnosti.

HarmonyOS

Môžu si sami vyskúšať ovládanie prostredníctvom tabletu a na vlastnej koži zažiť bezproblémové ovládanie vlastného operačného systému Huawei HarmonyOS naprieč zariadeniami. Interakcie všetkých zariadení v tomto systéme umožňuje bezproblémové prepojenie užívateľského prostredia, čo podčiarkuje silu a víziu budúcnosti systému HarmonyOS.

Špičkový servis a špeciálne akcie

Na hornom poschodí predajne sa nachádza servisná zóna Huawei, kde môžu zákazníci riešiť problémy týkajúce sa konkrétnych zariadení. Pretože služby a spokojnosť zákazníkov sú pre Huawei prvoradé, ponúka technologická spoločnosť užívateľom vždy špeciálne servisné akcie. Mesačné servisné dni Huawei ponúkajú rôzne zľavy na opravy, vrátane bezplatných ochranných krytov obrazovky a výmen koncoviek pre slúchadlá.


Prečítaj si našu recenziu: Huawei FreeBuds 4: kvalitný zvuk, komfort a aktívne potláčanie hluku


Ak sú náhradné diely na sklade, opravy sú vykonané ešte v ten deň. Po oprave je zariadenie vyčistené a vydezinfikované profesionálnym personálom podľa prísnych špecifikácií. V čakárni sa podáva káva a voda v tradičnom viedenskom štýle. Ak by oprava trvala dlhšie, bude vám náhradné zariadenie zapožičané bezplatne.

Technické inovácie v prirodzenom prostredí

Kým sú už od začiatku produkty Huawei známe svojím vysoko kvalitným dizajnom, zážitok z nakupovania vo vlajkovej predajni Huawei na adrese Kärntner Straße 27 je takisto výsledkom inovatívneho interiéru a exteriéru budovy. Písmeno “H” diskrétne prechádza celou predajňou, od fasády až po podlahu – rovnako ako vo všetkých pobočkách Huawei Flagship Store v Európe, a ponúka tak zákazníkom pocit prestíže.

Interiér viedenskej predajne Huawei Flagship Store bol inšpirovaný prírodou a životným prostredím. Luster pripomínajúci vodopád vizuálne prepája dve poschodia a je doplnený uceleným konceptom rastlín, ktoré symbolizujú spojenie s prírodou.


Tiež zaujímavý článok: Huawei FreeBuds 4 ovládli český slepý test slúchadiel


V novom Huawei flagship store vo Viedni je k dispozícii tím približne 20 ľudí z viac ako siedmich krajín. Predstaví medzinárodným zákazníkom technologické inovácie spoločnosti Huawei vo viac ako desiatich jazykoch. Spoločnosť Huawei zabezpečila, že sa návštevníci z celého sveta budú v obchode cítiť ako doma. Budú potešení vynikajúcimi službami a výnimočnými zážitkami.

Z Šen-čenu do Viedne: globálny zážitok z vlajkovej predajne Huawei

S cieľom ponúknuť zákazníkom Huawei čo najlepší zážitok z nakupovania a služieb sa spoločnosť Huawei snaží vybudovať globálny maloobchodný systém pre priamy predaj a od otvorenia prvého Huawei Flagship Store v Šen-čene v septembri 2019 rozširuje svoju ponuku špičkových maloobchodných predajní – do konca roka 2020 mala spoločnosť Huawei takmer 60 000 maloobchodných predajní, výstavných zón a predajných pultov po celom svete, vrátane viac ako 5 000 Huawei Experience Stores.

Watch GT 3

Okrem Huawei Flagship Stores v čínskych mestách, ako je Šanghaj a Čcheng-tu, možno teraz nové predajne Huawei nájsť tiež v niektorých veľkých európskych mestách, ako je Berlín, Barcelona, ​​Paríž a Londýn. Otvorením Huawei Flagship Store v centre Viedne dorazil do strednej Európy zážitok Huawei. Kombinuje klasický a elegantný viedenský štýl s najnovšími technologickými inováciami.

Otváracia doba novej predajne:

Huawei Flagship Store

Pondelok – Piatok: 10:00 – 20:00, Sobota: 10:00 – 18:00

Kärntner Straße 27, 1010 Viedeň

Zdroj: TS


Čo si prečítať ďalej? Máme tip: Ako funguje injekčný mikročip a čo v našom tele dokáže?


O autorovi

Peter Vnuk
Peter Vnuk
Je celoživotným fanúšikom technológií a pracuje pre niekoľko popredných slovenských médií z tejto oblasti. Okrem produktových recenzií, spravodajstva zo sveta vedy a techniky, sa venuje tiež tematickým článkom na hi-tech témy, ako je umelá inteligencia, robotika, virtuálna realita a pod. Je mu blízka tiež herná sféra, preto recenzuje aj herné príslušenstvo a hry.

Pridaj komentár