Huawei Watch GT 3 s kovovým remienkom: Spojenie klasiky s pokročilou technológiou

Huawei Watch GT 3 s kovovým remienkom: Spojenie klasiky s pokročilou technológiou

Najnovší prírastok do rodiny Huawei Watch, model Watch GT 3, sa môže pochváliť exkluzívnym remienkom v štýle milánskeho ťahu, ktorý je navrhnutý podľa hodinárskej tradície z 19. storočia.

Spoločnosť Huawei vytvorila smart hodinky vybavené kovovým remienkom, vyrobeným s použitím moderných nástrojov a najnovších technológií.

Remienok s unikátnou tkanou štruktúrou

V porovnaní s tradičnými remienkami využíva remienok technológiu laserového zvárania. Všetky závity sú zvarené a vyleštené na okrajoch, takže celý remienok pôsobí hladko, plocho a môže sa pochváliť sofistikovanou textúrou.

Huawei Watch GT 3 42 mm
Huawei Watch GT 3 42 mm

Drobné otvory v tkanej štruktúre sieťoviny z nerezovej ocele umožňujú priamy kontakt zápästia so vzduchom a poskytujú pohodlné nosenie po celý deň. Remienok Huawei Watch GT 3 42 mm Milanese je v ponuke v klasickej striebornej a elegantnej zlatej farbe.

Inovatívny duálny magnetický dizajn Watch GT 3

Tradičné milánske remienky sú často vybavené závesnou sponou. Sponu je potrebné upraviť na veľkosť v súlade so zápästím, potom ju nasadiť a vyššie uvedené úkony opakovať, pokiaľ sa spona nenastaví na veľkosť, ktorá je pre zápästie najvhodnejšia.


Prečítaj si tiež: Huawei predstavuje herný monitor MateView GT


Pri každodennom používaní je proces nosenia a skladania pomerne problematický, a pretože je skladacia hrana tenká, hrozí jej deformácia vplyvom vonkajšieho tlaku.

Milánsky remienok na hodinkách Huawei Watch GT 3 42 mm má svoj vlastný patentovaný duálny magnetický dizajn. Síce tým narúša tradíciu, ale za to ponúka elegantný a pohodlný spôsob nosenia.

Segmentovaný duálny dizajn dokáže obe časti remienka spojiť za pomoci magnetickej sily, takže remienok bez problémov sadne na zápästie. Zjednodušený dizajn je možné navyše ľahko prispôsobiť veľkosti zápästia jednoduchým zatiahnutím a kliknutím.

Nespočet hodín remeselnej práce

Huawei Watch GT 3 sú k dispozícii aj vo verzii s väčším ciferníkom – veľkosti 46 mm, a kovovým remienkom vyrobeným z vysoko kvalitnej nerezovej ocele. S milánskym remienkom majú spoločnú presnú technológiu výroby. Každá zo 136 súčastí prešla 287 procesmi, vrátane ručného leštenia.

Huawei Watch GT 3 s kovovým remienkom: Spojenie klasiky s pokročilou technológiou
Huawei Watch GT 3 46 mm

Následne, s pridaním vysoko presnej technológie počítačového numerického riadenia (CNC), je výrobná chyba kontrolovaná v rozmedzí +/-0,03 mm. Komponenty potom prechádzajú procesom montáže na mieru, pri ktorom plochý a hladký kovový pásik tvorí 136 komponentov.

Patentovaný dizajn Watch GT 3

Kovový remienok Huawei Watch GT 3 46 mm využíva patentovaný dizajn neviditeľnej motýlikovej spony, ktorá prináša elegantný a pohodlný design. Keď sa dva remienky spoja dohromady, celková hrúbka zostane na jednom remienku, namiesto dvoch prekrývajúcich sa, ako v prípade tradičných hodiniek.


Zaujímavé: Búrame mýty o aplikáciách v smartfónoch Huawei v AppGallery


Zjednodušená neviditeľná motýliková spona sa automaticky uzamkne stlačením pracky. Novo navrhnuté tlačidlo pre rýchle uvoľnenie umožňuje rýchle odňatie remienka z tela hodiniek jednoduchým stlačením.

Farba, ktorá vydrží

Oba kovové remienky sú farbené mikrónovým vákuovým povlakom s procesom PVD (Physical Vapor Deposition). Farba je na hodinky aplikovaná vo forme aerosólu prostredníctvom špeciálne vytvoreného pevného poťahového materiálu vo vákuovom prostredí v laboratóriu, aby sa vytvorila silná mikroštruktúra na mikrónovej úrovni.

Vďaka tomu je farba pevne pokrytá, lesklá a odolná proti korózii. Navyše táto technika zaisťuje, že farba nevybledne ani po dlhej dobe používania.

Huawei Watch GT 3 – hodinky, ktoré padnú každému

Vďaka mnohým funkciám sledovania zdravia a športu nás hodinky inšpirujú k tomu, aby sme vyskúšali nové športy, mali svoje zdravotné dáta stále pod kontrolou a stali sa lepšou verziou seba samého. S viac ako 100 športovými režimami a prispôsobenými tréningovými plánmi dostupnými v Huawei Watch GT 3 nájde ten správny športový program pre seba úplne každý.


Nech ti neunikne: Ako sa vyvíjali fotoaparáty v smartfónoch Huawei?


Možnosti personalizácie sú ďalšou výhodou smart hodiniek oproti tradičným. Smart hodinky ponúkajú na stiahnutie viac ako 10 000 motívov ciferníkov, takže štýl hodiniek môžete prispôsobiť svojmu outfitu, nálade alebo dennému programu.

Navyše si môžete vybrať z rôznych ľahko vymeniteľných remienkov – okrem popísaných kovových môžete vyskúšať náramok z fluoroelastoméru, kožený alebo nylonový remienok. Každopádne, vyberte si ten, ktorý vám štýlom najviac sadne. Remienky sú vymeniteľné, dostupné a všetky vyzerajú skvele.

Huawei FreeBuds Lipstick – štýlové slúchadlá v tvare rúžu

Pokiaľ nie ste typ, čo nosí hodinky, zaujmu vás nové slúchadlá, ktoré upútajú nielen výkonom, ale aj vzhľadom. V krásne vypracovanom obale v tvare rúžu na pery sa totiž skrývajú nadupané slúchadlá v červenej farbe. Vydržia hrať skoro celý deň, s vypnutým potlačením hluku dokonca 22 hodín.

Obsahujú aj vysoko citlivý mikrofón, ktorý dokáže nahrávať zvuk tej najvyššej kvality – so vzorkovacou frekvenciou až 48 kHz, pričom zachováva bohaté zvukové detaily.

Veľký 14,3 mm dynamický ovládač LCP vo vnútri každého slúchadla pomáha dosiahnuť mimoriadnu kvalitu zvuku. Vďaka frekvenčnému rozsahu až 40 kHz vám umožní zažiť dokonalý zvukový zážitok a bohaté zafarbenie všetkých vašich obľúbených melódií. Navyše sa dajú spárovať so všetkými Huawei zariadeniami.

Cena a dostupnosť Huawei Watch GT 3

Huawei FreeBuds Lipstick sú na Slovensku v predaji u maloobchodných predajcov za odporúčanú cenu 215 eur.

Zdroj: TS


Kam teraz? Skús toto: El Salvador plánuje postaviť Bitcoin City, mesto oslobodené od daní


O autorovi

Peter Vnuk
Peter Vnuk
Je celoživotným fanúšikom technológií a pracuje pre niekoľko popredných slovenských médií z tejto oblasti. Okrem produktových recenzií, spravodajstva zo sveta vedy a techniky, sa venuje tiež tematickým článkom na hi-tech témy, ako je umelá inteligencia, robotika, virtuálna realita a pod. Je mu blízka tiež herná sféra, preto recenzuje aj herné príslušenstvo a hry.

Pridaj komentár