Monitorujú saturáciu kyslíka, spánok, stres, teplotu či cyklus. Ako smart hodinky pomáhajú pri zlepšovaní kvality života?

Smart hodinky

Séria smart hodiniek Huawei Watch GT 3 sleduje nielen zdravotné údaje. Pomáha tiež budovať zdravé návyky, ktoré pozitívne ovplyvnia vašu kvalitu života. Bez ohľadu na to, ktorú verziu Huawei Watch GT 3 si vyberiete – pánsku 46 mm alebo menšiu, dámsku, 42 mm – získate mimoriadne spoľahlivého zdravotného asistenta.

Zdravotný asistent na zápästí

Smart hodinky Huawei Watch GT 3 vám pomôžu sledovať všetky dôležité zdravotné parametre, ako srdcový tep, saturáciu kyslíka v krvi SpO2, ale aj spánok, stres, povrchovú telesnú teplotu či menštruačný cyklus. Nové inteligentné hodinky sú vybavené technológiou TruSeenTM 5.0+, ktorá zabezpečí presné sledovanie tepovej frekvencie.

Ďalším dôležitým údajom je telesná teplota. Nové smart hodinky majú presný teplotný senzor, ktorý meria teplotu pokožky na zápästí. Vďaka widgetu, ktorý je k dispozícii v aplikácii Huawei Health, vám Huawei Watch GT 3 oznámia zmenu teploty pokožky zobrazením farebného stupňa.

Zdravý spánkový režim

Hodinky sú vybavené inovatívnou technológiou monitorovania spánku HUAWEI TruSleep™ 2.0, ktorá v reálnom čase monitoruje fázy spánku, frekvenciu dýchania, kvalitu spánku a srdcový tep.

Hodinky automaticky monitorujú celý proces a vytvárajú komplexný spánkový vzorec. Ak máte problémy so spánkom, smart hodinky vám pomôžu identifikovať 6 najčastejších príčin, a zároveň ponúknu množstvo návrhov na jeho zlepšenie.

spící žena

Nájdite svoju obľúbenú športovú aktivitu

Smart hodinky pomôžu objaviť úplne nové športové disciplíny. Séria Watch GT 3 ponúka viac ako 100 tréningových režimov, vrátane 18 profesionálnych tréningových režimov, 11 outdoorových tréningov a 7 tréningov vo vnútri, takže si na svoje príde naozaj každý.

Napríklad, ak radi beháte, vaše Watch GT 3 upravia cvičebný plán podľa vašej fyzickej kondície, osobných cieľov a cvičebných návykov. Navyše, s aplikáciou Huawei Health App si môžete prezerať svoje výsledky cvičenia, progres či sledovať svoju trasu.


Prečítaj si tiež: Huawei Watch GT 3 s kovovým remienkom: Spojenie klasiky s pokročilou technológiou


Huawei otvoril Health Lab – najväčšie zdravotnícke laboratórium na svete

Poskytuje podporu pre výskum a testovanie smart nositeľných zariadení. Všetky športové a zdravotné funkcie, ktoré sú súčasťou novinky Watch GT 3, prešli rozsiahlym testovaním práve na tomto mieste. Health Lab prispeje k ďalšiemu vývoju a napredovaniu nositeľných zariadení Huawei.

Huawei health Lab

Výkonná batéria a dostupnosť Huawei Watch GT 3

Watch GT 3 sú vybavené výkonnou batériou, ktorá vydrží až 14 dní používania v 46mm verzii a 7 dní v 42 mm verzii. Vďaka nej si môžete naplno vychutnávať všetky funkcie vašich hodiniek po dlhšiu dobu.

Na Slovensku sú v predaji v dvoch veľkostných verziách s niekoľkými variantmi náramku – 46 mm a 42 mm. Obe verzie sú dostupné u maloobchodných predajcov už od 269.

Zdroj: TS

O autorovi

Jiří Toman
Jiří Toman
Studuje fakultu vojenských technologií na Univerzitě Obrany v Brně. Mezi jeho záliby patří počítače a technika obecně, posilování a turistika.

Pridaj komentár