Bolt si po novom objednáte priamo z Petal Maps

Bolt si po novom objednáte priamo z Petal Maps

Obľúbená aplikácia s prepravnými službami Bolt posúva svoju spoluprácu s Huawei na ďalšiu úroveň. Najnovšie totiž môžu používatelia nielen AppGalery, ale aj Google Play, nájsť dopravu pomocou Boltu priamo v aplikácii pre mapy a navigáciu Petal Maps.

Samotná aplikácia Bolt sa v obchode Huawei AppGallery objavila už v lete roku 2020 a okamžite sa stala medzi užívateľmi veľmi obľúbenou. O tom svedčí aj počet stiahnutí, ktoré doteraz presiahli počet 12 miliónov. Služby Bolt sú často prvou voľbou pre svoje ľudové ceny, spoľahlivosť, bezpečnosť a rýchlosť.

Všetci užívatelia mobilného systému Huawei, či tí, ktorí si aplikáciu stiahnu cez Google Play, po novom nájdu prístup k možnosti objednania prepravy spoločnosťou Bolt nielen v rámci samostatnej dedikovanej aplikácie, ale aj priamo v Petal Maps. Pri vyhľadávaní trasy v mapách sa totiž medzi ponúkanými variantmi presunu okrem chôdze, jazdy na bicykli, auta či MHD objaví aj možnosť dopravy prostredníctvom vodičov firmy Bolt.


Prečítaj si tiež: Do AppGallery pribudla prvá slovenská aplikácia pre HarmonyOS: SK Radio


Ide o ďalšiu z výhod, ktoré si na svoj účet appka Petal Maps pripisuje. Hoci bola spustená len pred rokom, už teraz sa môže pýšiť úspechom v podobe 20 miliónov aktívnych užívateľov mesačne na celom svete a 7 miliónov v Európe. Celkovo sú Petal Maps dostupné vo viac ako 166 krajinách.

Ponuka služieb Bolt v Petal Maps funguje navyše úplne jednoducho. Požívateľ klikne na ikonu v rámci Petal Maps, čím je automaticky presmerovaný do aplikácie Bolt. Tam už si môže rezervovať svojho vodiča, skontrolovať všetky podrobnosti, ako je napríklad vzdialenosť či hodnotenie, a tiež zistiť, koľko bude cesta stáť.

Petal Maps tiež prichádzajú aj s ďalšími vychytávkami, ktoré vodičom pomôžu lepšie plánovať svoje trasy jazdy či informovať o zložitých dopravných situáciách. Ďalej sú k dispozícii aj offline mapy, ktoré vodičom umožňujú využívať funkcie vyhľadávania a navigácie, aj keď práve nie sú v dosahu mobilného signálu.

Zdroj: TS


Tip na ďalšie čítanie: Ako sa pašuje alkohol do vesmíru?


O autorovi

Peter Vnuk
Peter Vnuk
Je celoživotným fanúšikom technológií a pracuje pre niekoľko popredných slovenských médií z tejto oblasti. Okrem produktových recenzií, spravodajstva zo sveta vedy a techniky, sa venuje tiež tematickým článkom na hi-tech témy, ako je umelá inteligencia, robotika, virtuálna realita a pod. Je mu blízka tiež herná sféra, preto recenzuje aj herné príslušenstvo a hry.

Pridaj komentár