HONOR uvádza na slovenský trh mobilný telefón HONOR Magic4 Lite 5G

HONOR Magic4 Lite

Rýchle 66W nabíjanie a špičkový 120Hz FullView displej. HONOR Magic4 Lite 5G je od 21. 4. v predpredaji za akčnú cenu 279 eur u všetkých slovenských predajcov.

Globálna technologická značka HONOR dnes spúšťa predpredaj mobilného telefónu HONOR Magic4 Lite 5G, ktorý je vďaka kvalitnému spracovaniu odolný voči nechceným pádom. Vďaka 66W rýchlemu nabíjaniu budete mať 50 % nabitých už za 15 minút.

Len 5 minút nabíjania stačí na 3 hodiny prehrávania videa alebo až 2 hodiny hrania hier. Novinku môžete od dnešného dňa získať u všetkých slovenských predajcov za špeciálnu akčnú cenu 279 eur.

“Výnimočný softvér a hardvér, to je HONOR Magic4 Lite, ktorý zaručuje najrýchlejšie nabíjanie vo svojej kategórii vďaka 66W rýchlemu nabíjaniu a skutočne výnimočný zážitok vďaka kvalitnému 120Hz FullView displeju. Jednoducho všetko, čo si dnešná mladá generácia túžiaca po zážitkoch môže priať,” povedal George Zhao, generálny riaditeľ spoločnosti HONOR Device Co, Ltd.

Veľká kapacita batérie a 66W rýchle nabíjanie zaručujú celodennú výdrž

HONOR Magic4 Lite 5G obsahuje vysokokapacitnú 4800mAh batériu, ktorá na jedno nabitie zvládne až 16,8 hodiny prehliadania sociálnych sietí, 12,8 hodiny sledovania videí alebo 25,6 hodiny telefonovania. Telefón vydrží celý deň bez nabíjania.


Zopár užitočných rád: 4 tipy od HONOR ako správne nabíjať batériu v mobile


HONOR Magic4 Lite 5G má 66W rýchle nabíjanie. Z nuly na 50 % sa tak môžete dostať za 15 minút a na 81 % za 30 minút. Telefón tak môžete veľmi rýchlo dobiť aj na cestách.

Kompaktný dizajn a mimoriadne úzke rámčeky

HONOR Magic4 Lite má krásny kompaktný dizajn, hrúbku 8,05 mm a hmotnosť len 189 g. Vďaka ergonomickému dizajnu sa dobre drží v ruke a ľahko sa ukladá do vreciek alebo aj do malej kabelky.

HONOR Magic4 Lite

Veľkou prednosťou sú aj 1,05 mm veľmi úzke rámčeky. Sú o 40 % užšie ako väčšina smartfónov tejto kategórie. Obrazovka zaberá 94 % prednej strany telefónu. Sledovanie akéhokoľvek videa alebo online obsahu si preto môžete vychutnať naplno.

6,81″ HONOR FullView displej

HONOR Magic4 Lite sa môže pochváliť 6,81″ displejom HONOR FullView s rozlíšením Full HD (2388 x 1080 pixelov) a 16,7 milióna farieb. Konkurenčnou výhodou je aj rýchla obnovovacia frekvencia 120 Hz , ktorá zaručuje úplne plynulý obraz pri prehliadaní online alebo hraní hier.

Podpora 5G a výkon procesora Qualcomm Snapdragon 695 5G

HONOR Magic4 Lite 5G je jedným z prvých telefónov na svete, ktorý využíva mobilnú platformu Snapdragon 695 5G. Ta kombinuje 6nm procesor s grafickým procesorom Qualcomm Adreno a procesorom Qualcomm Kryo 660. Tento 5G čip poskytuje spoľahlivé 5G pripojenie, ktoré oceníte pri práci aj hraní hier.


Prečítaj si tiež: TIPy na streamovacie trháky roka


Celkový výkon telefónu zvyšuje technológia HONOR RAM Turbo (6 GB + 2 GB) , ktorá presúva časť pamäte flash do pamäte RAM, čím umožňuje ľahko zvýšiť kapacitu 6 GB RAM až na 8 GB RAM. Táto technológia funguje tak, že komprimuje aplikácie na pozadí a zároveň zabraňuje ich ukončeniu pri prepínaní. Používatelia tak môžu napríklad prijať videohovor alebo napísať správu a potom sa vrátiť do aplikácie, s ktorou predtým pracovali.

Výnimočné fotografické a video schopnosti

Fotoaparát HONOR Magic4 Lite vychádza z vlajkovej lode radu HONOR Magic a vyznačuje sa jedinečným symetrickým dizajnom, ktorý navodzuje pocit rovnováhy a harmónie. HONOR Magic4 Lite 5G sa spolieha na 48Mpx trojitý fotoaparát, ktorý obsahuje aj 2Mpx snímač na zachytenie hĺbky ostrosti a 2Mpx makro fotoaparát. Toto sada fotoaparátov vám umožňuje robiť pekné fotografie za každých okolností.

Zdroj: TS


Tiež zaujímavý článok: Lamborghini a Bentley pripravujú výrobu prvých elektroáut


O autorovi

Peter Vnuk
Peter Vnuk
Je celoživotným fanúšikom technológií a pracuje pre niekoľko popredných slovenských médií z tejto oblasti. Okrem produktových recenzií, spravodajstva zo sveta vedy a techniky, sa venuje tiež tematickým článkom na hi-tech témy, ako je umelá inteligencia, robotika, virtuálna realita a pod. Je mu blízka tiež herná sféra, preto recenzuje aj herné príslušenstvo a hry.

Pridaj komentár