Creative Zen Hybrid: Získajte svoj zen pred ostatnými

Creative Zen Hybrid: Získajte svoj zen pred ostatnými

Spoločnosť Creative Technology pripravuje uvedenie slúchadiel Creative Zen Hybrid, ktoré sú vybavené množstvom funkcií pre každodenné používanie pre používateľov, ktorí chcú zostať v pohode aj na cestách.

Pred spustením na trh 8. júna 2022 spoločnosť Creative rozdá 100 kusov prostredníctvom exkluzívnej tomboly organizovanej pre fanúšikov.

Model má štíhly profil a elegantný dizajn, ktorý sa hodí k akémukoľvek dennému outfitu.

Kľúčové vlastnosti Creative Zen Hybrid

Hybridné aktívne potláčanie hluku (ANC)

Vďaka dopredným a spätnoväzbovým mikrofónom na každom slúchadle potlačí technológia Hybrid ANC až 95 % okolitého hluku. Čistota hlasu je pri hovoroch vylepšená pomocou prídavného mikrofónu s potlačením hluku.

Ambient Mode

Používatelia môžu v prípade potreby sledovať okolie, či už kvôli bezpečnosti na rušných uliciach, alebo kvôli pohodliu pri objednávaní nápojov v kaviarni.

40 mm neodymové meniče

Zen Hybrid sú odborne vyladené internými inžiniermi spoločnosti Creative pre hrejivý zvuk s presnými basmi a jasnými, čistými výškami a sú dobre vyvážené pre širokú škálu žánrov.

Dlhá výdrž batérie, super rýchle nabíjanie

Zen Hybrid sú maratónske slúchadlá, ktoré vydržia hrať až 37 hodín (s vypnutým ANC) a až 27 hodín (so zapnuým ANC). Poskytuje tiež päť hodín prehrávania len s piatimi minútami nabíjania.


Prečítaj si tiež: Creative Gamer SXFi – slúchadlá s priestorovým zvukom – recenzia a SÚŤAŽ


Ideálne na každodenné prenášanie

Zen Hybrid slúchadlá so štíhlym profilom sú ľahké, skladateľné s náušníkmi otočnými o 90° a ľahko sa ukladajú do prenosného puzdra.

SXFI READY

Zen Hybrid sú slúchadlá SXFI READY; používatelia môžu využívať bezplatnú ukážkovú verziu ocenenej technológie Super X-Fi prostredníctvom SXFI app a vychutnať si holografický zvuk na lokálnom hudobnom obsahu vo svojich telefónoch.

100 kusov pre fanúšikov

Model bude uvedený na trh za cenu 98,99 EUR; spoločnosť Creative rozdá 100 kusov svojim fanúšikom, ktorí sa môžu tešiť aj na exkluzívne zľavy. Záujemcovia sa môžu prihlásiť tu.

Zdroj: TS


Staň sa súčasťou aktívnej komunity TechGuru SK/CZ na Facebooku a na Instagrame.

Nájdeš nás aj na YouTube


O autorovi

Peter Vnuk
Peter Vnuk
Je celoživotným fanúšikom technológií a pracuje pre niekoľko popredných slovenských médií z tejto oblasti. Okrem produktových recenzií, spravodajstva zo sveta vedy a techniky, sa venuje tiež tematickým článkom na hi-tech témy, ako je umelá inteligencia, robotika, virtuálna realita a pod. Je mu blízka tiež herná sféra, preto recenzuje aj herné príslušenstvo a hry.

Pridaj komentár