Pozrite sa ako vyzerajú Majstrovstvá SR v ešportoch na nitrianskom autosalóne

Pozrite sa ako vyzerajú Majstrovstvá SR v ešportoch na nitrianskom autosalóne

Nitriansky Agrokomplex prináša premiérové spojenie týchto unikátnych podujatí – MS v ešportoch a autosalónu.

Majstrovský víkend v Nitre sa začal! Príďte si užiť dve podujatia v cene jedného. Najlepší hráči SK/CZ scény, free-to-play zóny, známe automobilové značky, veterány, dobré jedlo a množstvo atrakcií – toto všetko na teba čaká v nitrianskom Agrokomplexe.

Dr.Max MSR turnaje prebiehajú aj počas víkendu – v sobotu a nedeľu si môžeš v hale M5 pozrieť súboj o rekordný finančný prizepool 21 250€ v hrách Fortuna CS:GO, Dr.Max FIFA 23. Oba tieto turnaje vrcholia nedeľnými stage finále, takže tú najlepšiu ešportovú atmosféru môžete zažiť na vlastnej koži aj ty. V hre 4ka Brawl Stars sme už spoznali majstra SR – stal sa ním tím Glore. Finále môžete sledovať aj naživo vďaka priamemu prenosu z podujatia. CS:GO turnaj nájdete na twitch.tv/yzonesk, FIFA 23 turnaj bude vysielaný na kanáli twitch.tv/yzonesk2.

Pozrite sa ako vyzerajú Majstrovstvá SR v ešportoch na nitrianskom autosalóne

Program sobota 15.10.2022

Dr.Max CS:GO stage:

  • 15:30 – CS:GO – Lower Bracket Finále

4ka FIFA a Brawl Stars stage:

  • 15:00 – FIFA 23 – Skupina C zápasy
  • 18:00 – FIFA 23 – Skupina D zápasy

Program nedeľa 16.10.2022

Dr.Max CS:GO stage:

  • 13:00 – CS:GO – Grandfinále

4ka FIFA a Brawl Stars stage:

  • 10:00 – FIFA 23 – Štvrťfinále
  • 13:00 – FIFA 23 – Semifinále
  • 14:30 – FIFA 23 – Zápas o 3. miesto
  • 15:15 – FIFA 23 – Grandfinále

Pozrite si, ako to v Agrokomplexe vyzeralo prvé dni:

MSR ponúka návštevníkom aj mnohé herné atrakcie – môžete si vyskúšať virtuálnu realitu, zabaviť sa v obrovskej Nintendo zóne, zahrať sa na herných notebookoch značky Lenovo a ďalších herných značiek.  Okrem toho si môžete zašportovať aj v špeciálnej futbalovej zóne, kde ich čaká klasická aj virtuálna verzia tohto obľúbeného športu – 1vs1 futbal a FIFA konzolová obývačka.

Takisto je prichystaná pre návštevníkov aj laser aréna od Laser Wars, lukostreľba či oddychová zóna Panta Rhei. Pre divákov je pred halou M5 aj prichystaná Street Food Days gastro zóna s rozmanitým výberom jedál.

Lístky na podujatie nájdete v predpredaji aj na mieste. Predpredaj nájdete na webe Agrokomplexu tu: https://bit.ly/MSR22listky. K dispozícií sú 1-dňové lístky od 4 eur aj 3-dňové lístky, s ktorými si užijete viac zábavy na podujatí.

Užite si MSR vo veľkom štýle vďaka limitovaným V.I.P lístkom (iba 100 ks), ktoré obsahujú:

  • Vstup na všetky dni podujatia Dr.Max Majstrovstvá SR v elektronických športoch 22 (MSR 22) a Autosalón Autoshow
  • Vstup do V.I.P zóny MSR 22 – Hala K
  • Vyhradené V.I.P sedenie pred pódiom na podujatí MSR 22 v hale M5

Prečítaj si tiež: Ste „dezolát“? Google vás naučí ako nepodľahnúť dezinformáciám


Balíček MSR 22, ktorý obsahuje:

  • Praktický plátenný batoh MSR
  • Fľaška MSR z nehrdzavejúcej ocele
  • 1x energetický nápoj RedBull
  • 1x minerálna voda Budiš

Pozrite sa ako vyzerajú Majstrovstvá SR v ešportoch na nitrianskom autosalóne

MSR 22 vám prinášajú generálni partneri Dr.Max a 4ka spolu s hlavnými partneri – Fortuna, Legion by Lenovo, Pringles, Imagewell a herné štúdio Qorpo, ktoré prichádza s novou slovenskou hrou Citizen Conflict.

Príďte sa pozrieť na Dr.Max Majstrovstvá SR v elektronických športoch (a Autosalón Autoshow) už dnes. Pre viac informácií sledujte oficiálny web tu: https://bit.ly/MSR22info a sociálne siete Facebook – https://www.facebook.com/MSRvES  & Instagram – https://www.instagram.com/msr_v_elektronickych_sportoch/

Majstrovstvá SR v elektronických športoch 2022 vám prináša Yvents, s.r.o., organizátor populárnych ešportových festivalov Y-Games a herných líg Y-Games PRO Series a Slovenská a česká stredoškolská ešportová liga.

Zdroj: TS


Staň sa súčasťou aktívnej komunity TechGuru SK/CZ na Facebooku a na Instagrame.

Nájdeš nás aj na YouTube


O autorovi

Peter Vnuk
Peter Vnuk
Je celoživotným fanúšikom technológií a pracuje pre niekoľko popredných slovenských médií z tejto oblasti. Okrem produktových recenzií, spravodajstva zo sveta vedy a techniky, sa venuje tiež tematickým článkom na hi-tech témy, ako je umelá inteligencia, robotika, virtuálna realita a pod. Je mu blízka tiež herná sféra, preto recenzuje aj herné príslušenstvo a hry.

Pridaj komentár