Motorola má špeciálnu edíciu edge 30 fusion v Pantone farbe roka 2023, Viva Magenta

Motorola má špeciálnu edíciu edge 30 fusion v Pantone farbe roka 2023, Viva Magenta

Svetoví odborníci na konzistenciu a presnosť farieb z Pantone Colour Institute predstavili farbu roka Pantone, aby zdôraznili symbolickú povahu farieb a zároveň ukázali, ako naše výbery farieb odrážajú dianie v našej kultúre v danom období.

Farba roka Pantone sa vyberá na základe analýzy globálnych trendov a tém počas celého roka a zohľadňuje všetky aspekty spoločnosti od módy po marketing, sociálne médiá a dokonca aj politiku.

Prostredníctvom exkluzívneho globálneho partnerstva spoločnosti Motorola so spoločnosťou Pantone v kategórii smartfónov je vidieť ako sa technológie a farby môžu prepájať, aby poskytovali priestor na vyjadrenie, podporovali kreativitu a odomykali pohlcujúce zážitky. Na podporu tohto poslania predstavuje spoločnosť Motorola špeciálnu edíciu smartfónu motorola edge 30 fusion vo farbe Pantone Farba roka 2023, PANTONE 18-1750 Viva Magenta, odvážnom odtieni, ktorý píše nový príbeh.

Motorola edge 30 fusion ponúka výkon na úrovni vlajkovej lode v neuveriteľne tenkom zariadení s prepracovaným dizajnom. Vďaka špičkovým vlastnostiam vrátane bezokrajového 6,55-palcového displeja pOLED s obnovovacou frekvenciou 144 Hz, mobilnej platformy Snapdragon 888+ 5G a pokročilého 50 MPx systému fotoaparátu s OIS je motorola edge 30 fusion dokonalým priesečníkom výkonu a krásy – a skvele stelesňuje Pantone Farbu roka 2023.

Okrem existujúcej spolupráce spoločnosti Motorola v kategórii smartfónov, jej materská spoločnosť Lenovo tiež ohlasuje širšie globálne partnerstvo pre kategóriu technológií s Pantone pre Farbu roka 2023, výhradne pre počítače a tablety. Účastníci predstavenia farby roka Pantone sa tiež ponorili do „Magentaverse“ zážitku prostredníctvom inteligentných okuliarov Lenovo ThinkReality A3 s rozšírenou realitou.

Význam Viva Magenta

Pantone Farba roka 2023, Viva Magenta vyjadruje, čo znamená nadšené prepojenie virtuálneho a fyzického sveta. Tento silný odtieň, zakorenený v červenej s chladnými modrými podtónmi, je inšpirovaný prírodou a skúmaný prostredníctvom technológie, pričom odhaľuje viacero rozmerov a nový spôsob tvorby. Keď sa zapájame do viacerých priestorov a miest súčasne, stierame hranice toho, čo je hmotné a digitálne, a vytvárame si vlastnú hybridnú identitu.


Prečítaj si tiež: TIP na vianočný darček: AOC GH401 – bezdrôtový headset pre PC aj konzoly


Viva Magenta symbolizuje tento vzťah a zdôrazňuje, ako spotrebitelia využívajú elektroniku na posilnenie svojich rôznych osobností a rozvíjanie vlastného mnohostranného sebavyjadrenia – pocitu, ktorý je  dokonale v súlade s étosom posilnenia postavenia značiek Lenovo a Motorola.

„Naše exkluzívne globálne partnerstvo so spoločnosťou Pantone v kategórii smartfónov sa posúva do ďalšej fázy, keďže sme jediným výrobcom smartfónov, ktorý uviedol na trh zariadenie v Pantone Farbe roka 2023. Umožňujeme tým spotrebiteľom objavovať, vytvárať a prekonávať hranice prostredníctvom technológie.“ povedal Ruben Castano, výkonný riaditeľ zákazníckej podpory a dizajnu spoločnosti Motorola, spoločnosti Lenovo. „Táto farba skutočne odráža kultúrny moment, v ktorom sa nachádzame, a tešíme sa, že tento silný odtieň prinesieme do smartfónov motorola edge 30 po celom svete.“

,,Bolo mi cťou objavovať ‘Magentaverse’ spolu so spoločnosťou Motorola a motorola edge 30 fusion,” povedala Elley Cheng, viceprezidentka a generálna riaditeľka spoločnosti Pantone. „Všetkých nás spája presvedčenie, že dizajn, inovácia a osobné vyjadrenie môžu vytvárať kreatívnejšie riešenia a pestovať budúcnosť, ktorá podporuje radosť a optimizmus.“

Preskúmajte vizuálno-zvukový zážitok s MOTO BUDS 600 ANC

Viva Magenta je o ponorení sa do nových technológií, svetov a zážitkov. S cieľom pomôcť používateľom na tejto ceste, spoločnosť Motorola spojila špeciálnu edíciu motorola edge 30 fusion s novými bezdrôtovými slúchadlami MOTO BUDS 600 ANC. MOTO BUDS 600 ANC sú vybavené technológiou Snapdragon Sound, ktorá prináša špičkový zvuk a zároveň ponúka hybridné aktívne potlačenie hluku.

Či už si teda zdriemnete v lietadle, prijmete hovor na rušnej ulici alebo počúvate hudbu v hlučnej kaviarni, môžete očakávať vysoké rozlíšenie a krištáľovo čistý zvuk bez ohľadu na to, kde sa nachádzate.

Medzi ďalšie funkcie patrí Bluetooth multipoint, ktorý vám umožňuje pripojiť sa k dvom zariadeniam súčasne, a rýchle párovanie s Google, ktoré vám umožní spárovať slúchadlá s telefónom jediným klepnutím. Keď je čas slúchadlá odložiť, bezdrôtové nabíjacie puzdro vám poskytne až 28 hodín batérie, kým ich budete musieť znova nabiť.

Motorola má špeciálnu edíciu edge 30 fusion v Pantone farbe roka 2023, Viva Magenta

Okrem toho slúchadlá MOTO BUDS 600 ANC prichádzajú vo farbe PANTONE 19-2118 Winetasting, čo je odtieň navrhnutý ako doplnok ku Pantone Farbe roka 2023 a k špeciálnej edícii motorola edge 30 fusion. Vytvárajú tak skvelý pár a nový základ do vášho šatníka.

Špeciálna edícia motorola edge 30 fusion vo farbe Pantone Farba roka 2023, Viva Magenta, bude k dispozícii na vybraných trhoch po celom svete. MOTO BUDS 600 ANC sa bude predávať v balíku so špeciálnou edíciou motorola edge 30 fusion na vybraných trhoch po celom svete.

Zdroj: TS


Staň sa súčasťou aktívnej komunity TechGuru SK/CZ na Facebooku a na Instagrame.

Nájdeš nás aj na YouTube


O autorovi

Peter Vnuk
Peter Vnuk
Je celoživotným fanúšikom technológií a pracuje pre niekoľko popredných slovenských médií z tejto oblasti. Okrem produktových recenzií, spravodajstva zo sveta vedy a techniky, sa venuje tiež tematickým článkom na hi-tech témy, ako je umelá inteligencia, robotika, virtuálna realita a pod. Je mu blízka tiež herná sféra, preto recenzuje aj herné príslušenstvo a hry.

Pridaj komentár