HP prináša bezproblémové, bezpečné a udržateľné tlačové riešenia určené pre malé firmy

Nová služba HP Instant Ink pre malé firmy a tlačiarne LaserJet Pro so službou HP+ šetria majiteľom malých firiem čas a peniaze

Spoločnosť HP Inc. na konferencii HP Amplify Executive Forum, každoročnej partnerskej roadshow spoločnosti HP, predstavila služby HP Instant Ink pre malé firmy a novú tlačiareň LaserJet Pro so službou HP+, ktorých cieľom je ponúknuť majiteľom malých firiem jednoduchšiu správu tlačových technológií.

HP Instant Ink

Ako súčasť jedného predplatného služby Instant Ink si teraz malé podniky môžu nechať automaticky zasielať spotrebný materiál (atrament alebo toner) pre konkrétne zariadenia na rôznych lokalitách.

V kombinácii s pokročilými funkciami novej tlačiarne LaserJet Pro so službou HP+ môže predplatné Instant Ink pomôcť malým firmám ušetriť čas a peniaze, uľahčiť recykláciu kaziet a prispieť k ochrane a obnove lesov po celom svete.

„Nikto nepočúva potrebu malých firiem a nereaguje na ne tak ako spoločnosť HP. Podnikatelia potrebujú, aby pre nich bola tlač bezproblémová – od nastavenia tlačiarne cez objednávanie spotrebného materiálu až po dohľad nad zabezpečením,“ uviedol Xavier Garcia, globálny riaditeľ divízie Print Hardware Systems spoločnosti HP.

HP Instant Ink pre malé firmy a nové tlačiarne LaserJet Pro so službou HP+ vytvárajú intuitívny tlačový systém, ktorý vyžaduje len minimálnu správu, takže majitelia malých firiem môžu venovať svoj čas a energiu rozvoju podnikania.“

Vychádzame v ústrety potrebám malých podnikov

Aby sa majitelia malých podnikov dokázali orientovať v stále náročnejšom ekonomickom prostredí a dokázali zaistiť dlhodobý rozvoj svojho podnikania, potrebujú zaviesť nové procesy, spôsoby práce a technológie, ktoré zvýšia ich produktivitu.

 

Podľa prieskumu medzi majiteľmi malých podnikov, vykonaného spoločnosťou Morning Consult, potrebuje viac ako 80 % malých podnikov pri svojom podnikaní tlačiť. Viac ako polovica respondentov však zároveň tvrdí, že na správu tlačových technológií nemajú čas.


Prečítaj si tiež: Motorola má špeciálnu edíciu edge 30 fusion v Pantone farbe roka 2023, Viva Magenta


Jeden z opýtaných majiteľov malých podnikov vyhlásil:

Správa tlačiarní nie je príliš efektívna z hľadiska využitia času ani energie.“

Druhý opýtaný vedúci pracovník konštatoval: „Všetko sa stále viac automatizuje. Možno by niečo také bolo možné aj v prípade tlačiarní. Bolo by skvelé, keby si tlačiarne samé dokázali objednávať atrament a toner.“

Respondenti v priebehu prieskumu uvádzali, že potrebujú multifunkčnú tlačiareň, ktorá sa ľahko nastavuje aj spravuje, dokáže automaticky upozorniť na nutnosť výmeny atramentových a tonerových kaziet a je ju možné bez problémov pripojiť k viacerým zariadeniam.

HP Instant Ink

Služba HP Instant Ink pre malé podniky a nové tlačiarne radu LaserJet Pro so službou HP+ ponúkajú nasledujúce hlavné vlastnosti a výhody:

  • Zvýšená produktivita
    • S predplatným služby HP Instant Ink na zabezpečenie dodávok spotrebného materiálu vám nikdy nedôjde toner.
    • Tlačiareň HP LaserJet Pro rozpozná, kedy jej dochádza toner a automaticky objedná dodávku novej kazety priamo na správne miesto, v správny čas a v rámci jedného predplatného.
    • Tlačiarne radu HP LaserJet Pro 4000 sú skonštruované pre veľmi rýchlu tlač a dokážu vo vysokej kvalite tlačiť rýchlosťou 42 strán za minútu, tlačiarne radu HP LaserJet Pro 3000 poskytujú vysoko kvalitné výtlačky rýchlosťou 35 strán za minútu.
    • Aplikácia HP Smart App a integrácia s cloudom umožňujú tlačiť odkiaľkoľvek, skenovať vo veľkých objemoch a zjednodušiť tok dokumentov, čím prispievajú k vyššej produktivite, spoľahlivosti a tiež k zabezpečeniu firemnej tlače.
    • Tlačiareň LaserJet Pro so službou HP+ má certifikáciu ENERGY STAR a využíva technológiu HP Auto On/Off.
  • Správa bez námahy
    • Ušetrite čas vďaka nástroju HP+ Smart Admin Dashboard určenému pre malé podniky.
    • Sprievodca cloudovým nastavením pre jednoduchú vzdialenú konfiguráciu tlačiarní a ich sprevádzkovanie.
    • Vzdialené zabezpečenie s automatizovaným sledovaním viacerých tlačiarní HP a lokalít.
    • Bezproblémové pripojenie k tlačiarňam z akéhokoľvek zariadenia kdekoľvek v sieti.
    • Špecializovaná technická podpora s dvojročnou predĺženou zárukou.
  • Pokročilé zabezpečenie
    • Nepretržité monitorovanie zabezpečenia pomocou systému HP Wolf Pro Security, ktorý je neoddeliteľnou súčasťou tlačiarne a je predkonfigurovaný už z výroby, vrátane okamžitých upozornení Smart Security na potenciálne bezpečnostné riziká.
  • Udržateľnosť
    • V Európe je možné tlačové kazety HP recyklovať prostredníctvom programu HP Planet Partners, (tam kde je k dispozícii), čo podporuje recyklačný proces HP v uzavretom cykle a znižuje množstvo použitého primárneho plastu.
    • V USA uľahčuje recykláciu atramentových a tonerových kaziet možnosť vrátenia použitých kaziet a obalov v rámci každej objednávky Instant Ink.
    • Tlačiareň LaserJet Pro so službou HP+ od spoločnosti HP je súčasťou iniciatívy Forest First, čo znamená, že za každú stránku vytlačenú v priebehu životnosti tlačiarne prispeje spoločnosť HP na program obnovy, ochrany a zodpovedného hospodárenia v lesoch, realizovaný v spolupráci s partnermi z mimovládnych organizácií, ako je napr. World Wildlife Fund.
    • Okrem toho spoločnosť HP pomáha podnikom rozvíjať ich iniciatívy v oblasti udržateľnosti prostredníctvom certifikácie CarbonNeutral spoločnosti Natural Capital Partners.

Dostupnosť

Služba HP Instant Ink pre malé podniky a tlačiarne LaserJet Pro radu 3000 a 4000 so službou HP+ budú k dispozícii na Slovenku od októbra.

HP LaserJet rad 3000

Tlačiareň HP LaserJet Pro 3002dn bude na Slovensku v predaji za cenu od 319 EUR

Tlačiareň HP LaserJet Pro 3002dw bude na Slovensku v predaji za cenu od 339 EUR

Tlačiareň HP LaserJet Pro 3002dwe bude na Slovensku v predaji za cenu od 269 EUR

Tlačiareň HP LaserJet Pro 3102dn bude na Slovensku v predaji za cenu od 509 EUR

Tlačiareň HP LaserJet Pro 3102fdw bude na Slovensku v predaji za cenu od 559 EUR

Tlačiareň HP LaserJet Pro 3102fdwe bude na Slovensku v predaji za cenu od 429 EUR


Ďalšia zaujímavosť: TIP na vianočný darček: AOC GH401 – bezdrôtový headset pre PC aj konzoly


HP LaserJet rad 4000

Tlačiareň HP LaserJet Pro 4002dn bude na Slovensku v predaji za cenu od 417 EUR

Tlačiareň HP LaserJet Pro 4002dw bude na Slovensku v predaji za cenu od 475 EUR

Tlačiareň HP LaserJet Pro 4002dwe bude na Slovensku v predaji za cenu od 366 EUR

Tlačiareň HP LaserJet Pro MFP 4102fdn bude na Slovensku v predaji za cenu od 700 EUR

Tlačiareň HP LaserJet Pro MFP 4102fdw bude na Slovensku v predaji za cenu od 761 EUR

Tlačiareň HP LaserJet Pro MFP 4102dwe bude na Slovensku v predaji za cenu od 512 EUR

Zdroj: TS


Takúto parádnu tlačiareň môžeš teraz vyhrať v našej vianočnej SÚŤAŽI.

Zapoj sa tu na Facebooku:

bit.ly/Sutaz_tlaciaren_HP

Aj na Instagrame:

instagram.com/p/Cl3vH0bqAu9


O autorovi

Peter Vnuk
Peter Vnuk
Je celoživotným fanúšikom technológií a pracuje pre niekoľko popredných slovenských médií z tejto oblasti. Okrem produktových recenzií, spravodajstva zo sveta vedy a techniky, sa venuje tiež tematickým článkom na hi-tech témy, ako je umelá inteligencia, robotika, virtuálna realita a pod. Je mu blízka tiež herná sféra, preto recenzuje aj herné príslušenstvo a hry.

Pridaj komentár